Δήμητρα Κωστάκη: «Τα παιδιά μου ντρέπονται πολύ που η μαμά τους ήταν κάποτε μοντέλο»
Showbiz

Δήμητρα Κωστάκη: «Τα παιδιά μου ντρέπονται πολύ που η μαμά τους ήταν κάποτε μοντέλο»

Η Δήμητρα Κωστάκη σε συνέντευξή της αν μετάνιωσε που άφησε το μόντελινγκ για να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση.

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Ο μικρός μου γιος, ο Πέτρος, από το δεύτερο σύζυγο μου, είναι 8 χρόνων, φανταστικό παιδί. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και αυτή είναι η μεγαλύτερη ευτυχία μου».

Εδώ και δώδεκα χρόνια είναι ζευγάρι και απέκτησε και παιδί με τον Ηλία Τσιώλη. «Ο Ηλίας είναι στρατιωτικός. Όταν με γνώρισε, μάλιστα, δεν ήξερε ποια είμαι. Με είχε δει ένα βράδυ έξω και ήρθε και μου μίλησε. Θυμάμαι ότι του είχα πει "χαίρω πολύ, Δήμητρα, έχω δύο παιδιά". Είχαν περάσει μόνο τρεις μήνες από τότε που χώρισα». Και συνέχισε μιλώντας στο People: «Οι δίδυμοι γιοι μου ήταν μεγάλα παιδιά τπα όταν έμαθαν πως κάποτε ήμουν μο­ντέλο. Δεν είχα ποτέ επαγγελματικές μου φωτογραφίες στο σπίτι. Τους πήρα μαζί μου σε μια επίδειξη μόδας, όπου είχα περπατήσει για φιλανθρωπικό σκοπό όταν με είδαν στην πασαρέλα, κόντεψαν να πέσουν από την καρέκλα. Γενικά ντρέπονται πολύ που η μαμά τους ήταν κάποτε μοντέλο, γιατί όπου εμφανίζομαι, σε γήπεδα, σε αγώνες οι φίλοι τους τους κάνουν καζούρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved