Demy: «Τα νέα παιδιά, να ξεχωρίζουν την υγιή κριτική από το bullying »
Showbiz

Demy: «Τα νέα παιδιά, να ξεχωρίζουν την υγιή κριτική από το bullying »

Η Demy έχει δεχτεί κατά καιρούς και θετική και αρνητική κριτική. Πόσο την αγγίζουν οι κριτικές και πώς αντιδρά σε μια κακή κριτική; Αδιαφορεί ή μπορεί να βάλει και τα κλάματα; 

«Όσο μεγαλώνω και εξελίσσομαι γίνομαι και πιο δυνατή σε αυτό το κομμάτι. Αν νιώσω ότι κρύβει προσωπικά κίνητρα και δεν είναι αντικειμενική, δε θα με επηρεάσει. Κάτι που βλέπω, δυστυχώς, και με στενοχωρεί είναι ότι ζούμε σε μια εποχή που το ίντερνετ μας έχει κάνει… χοντρόπετσους. Αυτό που συμβαίνει κάτω από βίντεο ή φωτογραφίες στο διαδίκτυο είναι ένα είδος bullying. Πίσω από τους ανώνυμους λογαριασμούς ξεχνάμε οτι απευθυνόμαστε σε άλλους ανθρώπους και ότι πρέπει να φιλτράρουμε τις λέξεις μας και να εκφράζουμε τις απόψεις μας ανθρωπινά. Είναι πολύ σημαντικό για να νέα παιδιά, να ξεχωρίζουν την υγιή κριτική από το bullying» τόνισε στο Big Fish.

-Τι είναι αυτό που σε τσαντίζει και σε εξαγριώνει;

«Με στενοχωρεί, πιο πολύ απ ότι με τσαντίζει, η εμπάθεια και η μιζέρια. Ο καθένας μας κουβαλάει το δικό του φορτίο, αλλά δε θα ήταν όλα λίγο πιο όμορφα αν η πρώτη μας σκέψη θα ήταν ένα χαμόγελο για τη χαρά του άλλου;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved