Θάνος Τζάνης: «Προτιμώ μια άσχημη αλήθεια από ένα όμορφο ψέμα»
Showbiz

Θάνος Τζάνης: «Προτιμώ μια άσχημη αλήθεια από ένα όμορφο ψέμα»

Ο Θάνος Τζάνης είχε χαθεί για λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας. Πως είναι αυτή τη περίοδο;

«Είναι μια αρκετά καλή περίοδος για μένα πολύ δημιουργική ξεκίνησα μια καινούργια συνεργασία στο Συγγρού live που δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά και ο κόσμος να την έχει αγκαλιάσει η διασκευή που κάναμε με τον Κωσταντίνο Πάντζη και το Νίκο Σουλιώτη στο τραγούδι «Γυρνάς σαν αμαρτωλή» πάει πολύ καλά και είμαι σε φάση που ετοιμάζω και το καινούργιο μου» τόνισε στην Freddo.

-Τι σε θλίβει περισσότερο σήμερα στην Ελλάδα;

«Όλη αυτή η κατάσταση οι κοινωνικό οικονομική κρίση αυτό με θλίβει θεωρώ ότι είναι μια κατάσταση που δεν αξίζει και δεν αρμόζει σε μια τόσο όμορφη χώρα. Επίσης το μεταναστευτικό πρόβλημα είναι μια πληγή για την πατρίδα μας. Με θλίβει το ότι έχουν χαθεί ηθικές αξίες και οι άνθρωποι σήμερα φοβούνται και να αγαπήσουν και να αφεθούν και να ερωτευτούν γιατί ζούμε σε μια εποχή και σε μια κοινωνία που τα περισσότερα συναισθήματα έχουν γίνει κονσέρβα. Για μένα που είμαι καλλιτέχνης ονειρεύομαι μια πραγματικότητα διαφορετική που ο κόσμος να ζει πιο ανθρώπινα με πιο πολλή αγάπη να μπορεί να ονειρεύεται και να μη φοβάται και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε σα λαός γιατί είμαστε πολύ δυνατοί»

-Έχεις περάσει δύσκολα οικονομικά;

«Υπήρξαν εποχές στη ζωή μου που δεν ήταν όλα τα πράγματα ρόδινα για μένα όμως μέσα από κάθε δύσκολη κατάσταση, εγώ έβλεπα την θετική πλευρά και σκεφτόμουνα πάντα με αισιοδοξία ο μόνος αληθινός εχθρός του ανθρώπου είναι ο ίδιος του εαυτός αν καταφέρει να ελέγξει το μυαλό του όλα τα καλά θα έρθουν στην ώρα τους»

-Τι είναι αυτό που δεν μπορείς να συγχωρέσεις στους ανθρώπους;

«Κοίταξε συνήθως συγχωρώ είμαι άνθρωπος που δίνω ευκαιρίες για να μη συγχωρέσω κάτι πρέπει να μου κάνει κάποιος κάτι πολύ χοντρό όμως αν θα μπορούσα να πω ότι δε συγχωρώ κάτι αυτό θα ήταν το ψέμα. Προτιμώ μια άσχημη αλήθεια από ένα όμορφο ψέμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved