Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις στην δίκη για την δολοφονία του Κουμανταρέα
Showbiz

Οι ανατριχιαστικές καταθέσεις στην δίκη για την δολοφονία του Κουμανταρέα

Η δίκη για την δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα συνεχίστηκε με τις καταθέσεις μαρτύρων στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας να… σοκάρουν λόγω των ανατριχιαστικών λεπτομερειών. 

Ο Μένης Κουμανταρέας δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2014 στο σπίτι του στην Κυψέλη και κατηγορούμενοι είναι ο 27χρονος Ρουμάνος, Στεφάν Ματασαρεάνου και ο 30χρονος ομοεθνής του Κοσμίν Γκαϊτάν.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο σύζυγος της ανιψιάς του που ήταν και ο πρώτος που τον αντίκρισε νεκρό. Σε δημοσίευμά της Espresso μεταφέρει μέρος της κατάθεσής του:

«Το σπίτι ήταν ανακατεμένο. Παντού ανοιγμένα συρτάρια και πεταμένα βιβλία. Ο Μένης ήταν πεσμένος ανάσκελα στο κρεβάτι. Το αριστερό του μάτι ήταν μωλωπισμένο. Τα μάτια του ήταν ανοιχτά και κοιτούσε το ταβάνι. Του έκανα τεχνιτές αναπνοές και κάλεσα έντρομος την αστυνομία. Πέντε λεπτά αργότερα έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατό του. Προσφάτως είχε πάρει 190.000 ευρώ από την πώληση του σπιτιού του στην Κηφισιά. Τη μέρα εκείνη κρατούσε χρήματα στο διαμέρισμα καθώς το πρωί της Δευτέρας, θα έμπαινε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για χημειοθεραπείες. Αυτό ενδεχομένως το γνώριζαν οι δολοφόνοι».

Όπως πρόσθεσε, ο Κουμανταρέας απέφευγε να μιλά στην οικογένειά του για την προσωπική του ζωή. «Δεν ξέραμε όλες τις συναναστροφές του. Όμως γνωρίζαμε ότι έκανε παρέα με ύποπτους τύπους του υποκόσμου οι οποίοι του τηλεφωνούσαν και ζητούσαν επίμονα χρήματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved