Λευτέρης Πανταζής: «Είχα ξεχάσει τον Λευτέρη και νόμιζα ότι είμαι... Σούπερμαν»
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Είχα ξεχάσει τον Λευτέρη και νόμιζα ότι είμαι... Σούπερμαν»

Μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του ο Λευτέρης Πανταζής παραδέχεται πως έχει πληρώσει το βαρύ τίμημα κυνηγώντας τη δουλειά του.

Ποιο ήταν το τίμημα για όλο αυτό το κυνηγητό;
«Είμαι ο Βέγγος Νο 2. Όταν οι άλλοι σταματούν, εγώ συνεχίζω και τρέχω. Παλιά είχα πάθει κήλη αλλά και κιρσούς από την ορθοστασία κι έκανα εγχείρηση. Πριν από τρία χρόνια από υπερκόπωση πέρασα ένα μικρό ισχαιμικό επεισόδιο. Είχα ξεχάσει τον Λευτέρη και νόμιζα ότι είμαι... Σούπερμαν. Ομως μη μου πεις να σταματήσω. Θα πεθάνω! Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα. Είμαι και του σαλονιού και του λιμανιού, και μπορώ να ζήσω και με αστακό και με φασολάδα, αλλά αυτό το τρέξιμο για τη δουλειά με ζει. Πάντως, όλη αυτή η εργασιομανία μού στέρησε το παιδί μου, που δεν το χάρηκα, όσο κι αν ήμουν από πάνω του συνέχεια. Το μεγάλωσε η μητέρα του και την ευχαριστώ. Επίσης, δεν κοιμήθηκα καλά, κι ακόμη δεν παντρεύτηκα ποτέ λόγω του ότι αγαπούσα τη δουλειά μου. Αυτή ήταν το «ωραιότερο κορίτσι» για μένα κι αυτό δεν μου το συγχωρούσαν οι γυναίκες που ήταν μαζί μου. Η σειρά που έβαζα στα πράγματα ήταν: η δουλειά μου, το παιδί μου, οι γονείς μου και τέλος οι σχέσεις μου»


Συνέβη κάτι, για το οποίο σκέφτηκες πως θα μπορούσε να πλήξει την καριέρα σου;
«Το 1992 είπα το τραγούδι του Γιάννη Καραλή «Μείνε μαζί μου έγκυος, είμαι πολύ φερέγγυος», το οποίο με χιουμοριστικό τρόπο μιλούσε για την υπογεννητικότητα στη χώρα μας. Βγήκαν κάτι οργανώσεις γυναικών και με κυνήγησαν, ενώ ακυρώθηκαν και χοροί που είχαμε στο Απόλλων Palace. Για να... στρώσω τα πράγματα ύστερα από αυτό το τραγούδι, είπα κομμάτια των Βασίλη Τσιτσάνη, Μίμη Πλέσσα, Νίκου Τερζή και Νίκου Καρβέλα», λέει ο ίδιος σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved