Χατζίδου: «Αν ο Άρης φύγει στο εξωτερικό θα τον ακολουθήσω και θα αφήσω πίσω την καριέρα μου»
Showbiz

Χατζίδου: «Αν ο Άρης φύγει στο εξωτερικό θα τον ακολουθήσω και θα αφήσω πίσω την καριέρα μου»

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη.

«Για να μην ψάχνουν, λοιπόν, δίνω μόνη μου τις πληροφορίες που κάποιος θα ήθελε να μάθει για τη ζωή μου! Νομίζω πως αρέσουμε ως ζευγάρι και κάθε φορά που ποστάρω κάτι με τον Άρη παίρνει πάρα πολλά likes χωρίς να σημαίνει ότι θα ποστάρω μόνο τέτοιες φωτογραφίες. Ξέρω ότι στον κόσμο αρέσουν τα ωραία κι αγαπημένα ζευγάρια. Θα έβαζα φωτογραφίες με το σύντροφο μου, ακόμα κι αν δεν ήμουν γνωστή» δηλώνει.

Αν ο σύντροφός της έφευγε λόγω της καριέρας του στο εξωτερικό αποκάλυψε αν θα τον ακολουθούσε. «Αν φύγει από την Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, θα πάω μαζί του θα κάνω παιδί και την καριέρα μου θα την αφήσω για λίγο. Το έχουμε συζητήσει και έχουμε την ίδια άποψη»

Ακόμη εξήγησε και το γράμμα «Α» που έκανε τατουάζ πίσω από το αυτί της είπε στο περιοδικό People: «Είναι ένα παιχνίδι. Τον αδελφό μου τον λένε Αυγερινό και στην αρχή, για να πειράξω τον Άρη, του είπα ότι το έκανα για εκείνον! Στην πραγματικότητα, όμως, ήταν μια έκπληξη για τον Άρη. Είχε γιορτή και το έκανα σαν δώρο, κάτι συναισθηματικό, γλυκό και μικρό. Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά, η χαρά της ζωής. Είναι αυθόρμητος, με προσέχει, μου φτιάχνει τη διάθεση, ξεφεύγω μαζί του. Ό,τι προβλήματα και να έχω, ξέρω πως θα με στηρίξει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved