Μαρία Κηλαηδόνη: «Δεν επιδιώκω να γίνω γνωστή»
Showbiz

Μαρία Κηλαηδόνη: «Δεν επιδιώκω να γίνω γνωστή»

Για την Μαρία Κηλαηδόνη δεν είναι και το καλύτερο της να δίνει συνεντεύξεις και να παίζει στα media με ερωτήσεις για την οικογένεια της. 

«Ισχύει, αλλά το να μιλώ για την οικογένεια μου είναι άσχετο αυτήν τη στιγμή. Προφανώς και θα με ρωτούν για τους γονείς μου, ωστόσο θα ήθελα τη δεδομένη στιγμή να επικεντρωθούν σε μένα και στη ' δουλειά μου. Θα δώσω συνεντεύξεις, αλλά στον βαθμό που εγώ θέλω, για να προβληθεί αυτή η δουλειά. Δεν είμαι της υπερβολής και των άκρων και δεν επιδιώκω να γίνω γνωστή. Όλα με μέτρο και στον βαθμό του φυσιολογικού» τόνισε στην Αγορά.

- Τα παιδιά που ακολουθούν τα βήματα των διάσημων γονιών τους έχουν μεν ένα επίθετο που ανοίγει πολλές πόρτες, αλλά πάντα υπάρχει από το κοινό η σύγκριση μαζί τους. Το νιώθεις αυτό;

«Αυτό ισχύει για όλα τα παιδιά με διάσημους γονείς. Εμένα μου πήρε καιρό να το δουλέψω αυτό και να πω μέσα μου ότι θα κάνω αυτό που θέλω να κάνω. Σίγουρα, ένα γνωστό επίθετο μπορεί να βοηθήσει σε κάποια πράγματα, αλλά εγώ προσωπικά όσες κινήσεις έκανα μέχρι τώρα τις έκανα ως ένας άνθρωπος που ξεκινά από μόνος του. Είναι λογικό να υπάρχει αυτή η σύγκριση και επίσης σίγουρα υπάρχουν επιρροές από τον Λουκιανό, και είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό. Το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι δικό μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved