Τέρενς Κουίκ: Μιλά για την κόρη του, Τερέζα και τη σχέση τους
Showbiz

Τέρενς Κουίκ: Μιλά για την κόρη του, Τερέζα και τη σχέση τους

Πόσο βαρύ νιώθει το επίθετο στους ώμους της η κόρη του Τέρενς Κουίκ, Τερέζα;

«Είμαι μια κοπέλα που έχει τελειώσει τη σχολή της και προσπαθεί να δουλέψει» λέει, για να συμπληρώσει ο πατέρας της πως «θα με ενοχλούσε πολύ εάν έλεγαν πως η κόρη μου προχωράει λόγω του επιθέτου της. Θα υποτιμούσαν την αξία που έχει. Γιατί δηλαδή να καπελώνεται το ταλέντο από το επίθετο; Όταν παιδιά γνωστών και επιτυχημένων στηριχτούν μόνο στο επίθετο των γονιών τους, έχουν μεγαλύ¬τερες πιθανότητες να αποτύχουν».

Η συμβουλή που άκουγε από μικρή η Τερέζα από τους γονείς της ήταν να είναι ο εαυτός της. Και θεωρεί πως το έχει καταφέρει. Όπως εξηγεί οι φιλίες της μέχρι σήμερα δεν κινούνται στο χώρο της υποκριτικής. «Ίσως επειδή φοβάμαι λίγο να ανοιχτώ. Είμαι λίγο επιφυλακτική με ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Από τη σχολή υποκριτικής έχω τρεις-τέσσερις φίλους. Κάνω με συγκεκριμένα άτομα παρέα, που θεωρούν και εκείνοι πως η φιλία είναι πάνω από όλα».

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που έχει πάρει από τον πατέρα της, απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη «το πείσμα». «Και είμαι πάντα ο εαυτός μου, όπως και εκείνος». Ο πατέρας της όμως αναγνωρίζει κι άλλα: «Έχει ευγένεια και ευπρέπεια στη συμπεριφορά της. Προσέχει τη δημόσια εικόνα της και μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τη μουσική».

Η Τερέζα θα ήθελε να έχει πάρει από τον πατέρα της και την αυτοπεποίθησή του: «Είμαι λίγο ντροπαλή» λέει και ο Τέρενς σπεύδει να εξηγήσει πως «είναι ακόμη διστακτική... Θέλει περισσότερο θάρρος και διεκδίκηση ο χώρος στον οποίο κινείται». Σε ό,τι αφορά την προσωπική ζωή και τα φλερτ, ο πατέρας της είναι προοδευτικός. «Συζητάμε και τέτοια θέματα και με μεγάλη χαρά τη συμβουλεύω. Αλλά δεν παρεμβαίνω. Άλλωστε, αν δεν σπάσεις τα μούτρα σου, δεν μαθαίνεις. Όλοι το έχουμε πάθει, θα το πάθει και η Τερέζα -αν δεν το έχει πάθει ήδη», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved