Ράγισε το γυαλί για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!
Showbiz

Ράγισε το γυαλί για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Συχνά τα ζευγάρια, όσο ερωτευµένα και αν είναι, χρειάζονται χρόνο για να δουν και να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους από κάποια απόσταση. 

Η δηµοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου και ο αρχιτέκτονας Γιώργος Βερναρδάκης τους τελευταίους δύο µήνες διανύουν µια αντίστοιχη µεταβατική περίοδο. Έχουν αποφασίσει να πάρουν τον χρόνο τους και να τοποθετήσουν τη σχέση τους σε νέες βάσεις.

Ο ένας τρέφει βαθιά αισθήµατα για τον άλλον και χαρακτηρίζουν αµφότεροι «µαγικά» τα τρία χρόνια που έχουν περάσει µαζί. Η κατάσταση µεταξύ τους, ωστόσο, σήµερα είναι παράξενη, σύμφωνα με τη real. Τα προβλήµατα έφερε αρχικά η δύσκολη καθηµερινότητα. Και οι δύο είναι πολυάσχολοι και οι απαιτήσεις της ρουτίνας τους απορροφούν µεγάλο µέρος της ενέργειάς τους. Η σχέση τους έχασε κάποια στιγµή τη δυνατότητα να αποσοβεί την κούρασή τους και η απόφαση να αποµακρυνθούν για λίγο εκλήφθηκε ως η ιδανική λύση.
Άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος διαβεβαιώνουν ότι το ζευγάρι δεν έχει διακόψει την επικοινωνία. Αν και προσπαθούν να είναι συνεπείς στην απόφασή τους να κρατήσουν κάποια απόσταση, ανταλλάσσουν συχνά µηνύµατα ή µιλούν µέσω τηλεφώνου. Σίγουρα δεν πρόκειται µόνο για συνήθεια, αλλά και για ανάγκη. Οι δυο τους µοιράζονταν για καιρό µια δυνατή σχέση και ο ένας υπήρξε στήριγµα για τον άλλον. Έµαθαν να έχουν κοινά όνειρα και κοινούς στόχους και είχαν καταφέρει να βρουν µια όµορφη ισορροπία που γέµιζε τη ζωή τους.
Ο Γιώργος Βερναρδάκης είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικά χαµηλών τόνων που αγαπάει πολύ τη φύση και τις εκδροµές. Η Μάγδα είχε βρει στο πρόσωπό του τον άνδρα που κατάφερε να την «απεγκλωβίσει» από την αδιάλειπτη ενασχόλησή της µε τη δουλειά. Τα ταξίδια, οι βόλτες και οι συζητήσεις τους ήταν πάντα ουσιαστικές και εποικοδοµητικές. Κανείς δεν ξέρει εάν το ζευγάρι θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι µιλάµε για δύο ανθρώπους που αγαπήθηκαν πολύ και κρατούν µόνο τα όµορφα συναισθήµατα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved