Storm Large: «Κάνω αυτό που πραγματικά θέλω»
Showbiz

Storm Large: «Κάνω αυτό που πραγματικά θέλω»

Από το βιογραφικό της διαφαίνεται ότι έχει αναπτύξει δράσεις σε πολλά και διαφορετικά πράγματα. Η Storm Large, η τραγουδίστρια των Pink Martini μιλά για τον εαυτό της και εξηγεί…

«Είμαι γνωστή κυρίως ως τραγουδίστρια, αλλά επιπλέον μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου ηθοποιό, σεναριογράφο και συγγραφέα. Πιστεύω όμως, ότι το δυνατό στοιχείο μου είναι το τραγούδι. Αποφοίτησα από την American Academy Arts στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησα την καριέρα μου στο τραγούδι σε μικρά κλαμπ στο Σαν Φραντσίσκο από τη δεκαετία του '90. Παράλληλα, έλαβα μέρος στον παναμερικανικό διαγωνισμό «Rock Star Supernova» για το CBS. Μου αρέσει πάρα πολύ να είμαι μέρος πολλών πραγμάτων όσον αφορά στην τέχνη γενικότερα. Το 2008 έκανα πρεμιέρα με την αυτοβιογραφία «One woman show, crazy enough» στο Portland Center Stage, και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Σήμερα ασχολούμαι με ένα έργο που αφορά στο Σικάγο» τόνισε στην Αγορά.

-Είχατε σκεφθεί ποτέ να μην ακολουθήσετε τον δρόμο του θεάματος;

«Πάντα αυτό ήθελα να κάνω. Ήθελα να έχω την επαφή με το κοινό, να το εξιτάρω. Αυτό ήταν το πλάνο που ήθελα να ακολουθήσω. Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, δεν είχα την παραμικρή ιδέα πόση δουλειά και πόσες ενασχολήσεις θα είχα παράλληλα, πολύ περισσότερο σήμερα έπειτα από 24 χρόνια πείρας. Κάνω αυτό που πραγματικά θέλω. Σε αυτή τη ζωή δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο. Το Πόρτλαντ είναι τόσο μικρό, που μπορείς να το γυρίσεις όλο με το ποδήλατο. Όμως, επέδρασε πολύ θετικά στη ζωή μου, γι' αυτό μετακόμισα εκεί το 2002 και ξεκίνησα τη συνεργασία μου με το συγκρότημα The Balls. Με τον Thomas ήμασταν φίλοι πολύ πριν μου ζητήσει να συνεργαστώ με το συγκρότημα. Η China Forbes, που είναι η βασική τραγουδίστρια εδώ και χρόνια, είχε τραγουδήσει με την μπάντα μου κι εγώ είχα τραγουδήσει τραγούδια του Thomas στο παρελθόν. Ξεκίνησα επίσημα με τους Pink Martini το 2011, όταν η China χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση στις φωνητικές χορδές της και μου ζητήθηκε να την αντικαταστήσω. Εχω μάθει από την China, τον Thomas αλλά και από όλα τα μέλη των Pink Martini πράγματα που δεν μπορεί να τα μάθει και να τα διδαχτεί κάποιος στο καλύτερο πανεπιστήμιο του κόσμου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved