Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν έχω φοβηθεί ποτέ τις δύσκολες καταστάσεις»
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν έχω φοβηθεί ποτέ τις δύσκολες καταστάσεις»

Μέσα σε όλη αυτή την ευτυχία που βιώνει στο σπίτι της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μπαίνει στη διαδικασία να επιστρέψει στη δουλειά.

«Νομίζω ότι, όταν σου προσφέρεται δουλειά στην Ελλάδα του 2016, πρέπει να δεχτείς. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Επειδή δεν έχω φοβηθεί ποτέ τις δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες για εμένα αποτελούν πρόκληση, πιστεύω ότι μπορώ να έχω το μωρό μαζί μου και να κάνω περιοδεία, όπως έκαναν παλιά οι ηθοποιοί, που ταξίδευαν μαζί με την οικογένεια τους, στα μπουλούκια. Πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με πείσουν να αφήσω πίσω το παιδί, για πολλούς λόγους, από το να μην επιβαρύνω τον θίασο, μέχρι ότι θα ήταν καλύτερα για το μωρό. Αποφάσισα, λοιπόν, να κάνω κάτι που δεν θα δημιουργεί πρόβλημα σε κανέναν, δεν θα ταξιδέψω με το πούλμαν, αλλά με τη μητέρα μου και το μωρό. Η μαμά μου θα προσέχει τη μικρή Λυδία, όσο διάστημα είμαι στη σκηνή, γιατί την υπόλοιπη ημέρα θα είμαστε μαζί», λέει στην Αγορά.


Φέτος το καλοκαίρι η ηθοποιός πρωταγωνιστεί την κωμωδία «Κοκομπλόκο» του Νίκου Μουτσινά, με τον οποίο θα γυρίσουν όλη την Ελλάδα...
«Είναι μία θεότρελη κωμωδία, μία... μουτσιναϊκή διασκευή, με ονόματα που μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους και δημιουργούν απίστευτες καταστάσεις πάνω στη σκηνή. Όσοι αγαπούν τον Νίκο θα περάσουν πάρα πολύ καλά, γιατί είναι στον ρυθμό του. Οι ηθοποιοί που είμαστε μαζί είναι εξαιρετικά παιδιά, η Ματίνα Νικολάου είναι φίλη μου από το θέατρο Τέχνης, έχω πολλά χρόνια να γνωρίσω τόσο καλό πλάσμα σαν τη Σοφία Μανωλάκου, με τον Αντώνη Κράμπα είμαστε και τρία χρόνια στους «Συμμαθητές» και είμαστε φίλοι πια. Πιάνω τον εαυτό μου να χαζεύει τη Βασιλική Ανδρίτσου πάνω στη σκηνή. Ο Νίκος είναι απλά... ο Νίκος. Ήμασταν μαζί στη δεύτερη σεζόν του «Σεσουάρ για δολοφόνους» και είχαμε περάσει πολύ καλά. Χαίρομαι που μου έκανε αυτή την πρόταση, γιατί δύσκολα εμπιστεύεσαι έναν άνθρωπο που μόλις έχει κάνει παιδί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved