Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η Μπέττυ είναι πιο ορθολογίστρια από μένα»
Showbiz

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Η Μπέττυ είναι πιο ορθολογίστρια από μένα»

Οι αδελφές Μαγγίρα έχουν μεγάλη αδυναμία και αγάπη η μία για την άλλη και όσοι τις γνωρίζουν καλά μιλούν για μια λατρεία δίχως όρια.

Η τελευταία συνεργασία της Μπέτυς Μαγγίρα με τη Ματθίλδη έγινε τη σεζόν 2008-2009, όπου εμφανίζονταν μαζί με τον Σάκη Ρουβά στου Ψυρρή. Όλα αυτά τα χρόνια στην επαγγελματική τους συνεργασία υπήρξαν ψήγματα ανταγωνισμού; «Ανταγωνισμός δεν υπήρξε ποτέ. Τριβή, όμως, υπήρξε. Είμαστε εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Την Μπέττυ τη φώναζα "Αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι". Της έλεγα πως "εγώ είμαι η έντεχνη και εσύ η μπουζουξού". Αυτό που μας δένει, τόσο στη ζωή όσο και στη δουλειά, είναι ο αυθορμητισμός και το χιούμορ μας. Μας δένει μια ολόκληρη πορεία και θεωρώ πως η μία συμπληρώνει την άλλη».

Ο πιο συχνός λόγος που θα τσακωθούν; «Η αδελφή μου θεωρεί πως δεν έχω καλή αίσθηση του χρόνου. Για παράδειγμα, είμαστε μόνες μας, έχουμε φύγει από ένα καφέ στο Κολωνάκι και έρχεται μια Τσιγγάνα να μας μιλήσει. Εγώ κάθομαι και της μιλάω, η Μπέττυ προχωράει και μου φωνάζει πως χάνω το χρόνο μου. Η Μπέττυ είναι πιο ορθολογίστρια από μένα. Από την άλλη, εγώ θεωρώ πως η Τσιγγάνα για κάποιο λόγο ήρθε να μου μιλήσει. Να μου δώσει κάποιο μήνυμα ίσως. Εξάλλου, η Τσιγγάνα είναι για μένα ένα ακόμα "υλικό". Ένας ρόλος, θα πάρω ό,τι μπορέσω από εκείνη, διότι κάποια στιγμή όλο αυτό μπορεί να μου χρειαστεί» εξομολογείται στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved