Δήμητρα Ρουμπέση: Φήμες για κρίση στο γάμο της
Showbiz

Δήμητρα Ρουμπέση: Φήμες για κρίση στο γάμο της

Η Δήμητρα Ρουμπέση επέλεξε μια ζωή μακριά από τα φώτα και δημιούργησε μια ευτυχισμένη οικογένεια με το σύζυγο της Γιάννη Λιβέρη και τα δύο παιδιά τους.

Το ζευγάρι έστησε το σπιτικό του στη Ζάκυνθο, όπου ο επιχειρηματίας σύζυγος της διατηρούσε beach bar ενώ ο Ηλίας και η Μαρίνα τους, τα δύο τους παιδιά, έδιναν νόημα στη ζωή τους.

Από το χειμώνα, όμως, η Δήμητρα άρχισε να έρχεται μία φορά την εβδομάδα στην Αθήνα και να μένει στο σπίτι των γονιών της στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να παραδίδει μαθήματα πιλάτες σε αθλητικό σύλλογο της περιοχής της. Πρόσφατα όμως πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το πρόγραμμα του αθλητικού συλλόγου, στο οποίο διαφημίζονται και τα μαθήματα της, που είναι τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη.

Αυτό πλέον, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, έκανε πολλούς να μιλούν για σοβαρή κρίση στο γάμο της γυμνάστριας, που μέχρι πρότινος ερχόταν ελάχιστες φορές στην Αθήνα κι αυτό για να δουν οι γονείς της τα εγγονάκια τους. Η ίδια πάντως, πιστή στην τακτική που υιοθέτησε όλα αυτά τα χρόνια με τα ΜΜΕ, δεν λέει το παραμικρό στους δημοσιογράφους, που τη ρώτησαν σχετικά με τις φήμες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved