Αλεξάνδρα Αβράμη: Αυτή είναι η ελληνίδα χορεύτρια που ξεχώρισαν ο Martin Scorsese και ο Mick Jagger!
Showbiz

Αλεξάνδρα Αβράμη: Αυτή είναι η ελληνίδα χορεύτρια που ξεχώρισαν ο Martin Scorsese και ο Mick Jagger!

Η Αλεξάνδρα Αβράμη, που κάνει καριέρα μπαλαρίνας στη Νέα Υόρκη, μιλάει στο People για τη συμμετοχή της στο Vinyl (την τηλεοπτική σειρά του HBO που δημιούργησαν ο Mick Jagger και ο Martin Scorsese), για τα supermodels που γυμνάζει αλλά και για το πώς αισθάνθηκε όταν ανέβηκε στη σκηνή της Metropolitan Opera.

Πώς βρέθηκες στο πλατό του Vinyl;
Η συγκεκριμένη οντισιόν, στην οποία ζητούσαν κάποιες χορεύτριες, ήταν «open call» και έπεσε εντελώς τυχαία στην αντίληψή μου. Όταν έφτασα και είδα την ουρά να ξεκινάει περίπου από το προηγούμενο οικοδομικό τετράγωνο, σκέφτηκα αρχικά να φύγω, αλλά, έπειτα από την παρακίνηση της αδελφής μου, τελικά έμεινα. Έλαβα την απάντηση μετά από τρεις μήνες, ενώ βρισκόμουν σε πρόβα για το Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Ήταν μία απίστευτη εμπειρία που, αν μου δινόταν η ευκαιρία, σίγουρα θα δοκίμαζα ξανά.


Ποιο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο σου έχει αποτυπωθεί από τη γνωριμία σου με τους πρωταγωνιστές ή τους παραγωγούς της σειράς, Martin Scorsese, Mick Jagger;
«Ο Martin Scorsese ήταν από την πρώτη στιγμή στο παρασκήνιο των γυρισμάτων μαζί μας. Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, βγήκε μπροστά και, χαμογελώντας, μας ευχαρίστησε. Έπειτα γύρισε backstage για να δίνει οδηγίες και δεν έφυγε ούτε λεπτό! Η σκηνή όπου συμμετείχα χρειάστηκε σχεδόν μία εβδομάδα, με μέσο όρο γυρισμάτων δεκαεπτά ώρες την ημέρα. Στη μέση περίπου των γυρισμάτων, εκεί που όλοι άρχισαν να κουράζονται, εμφανίστηκε ο Mick Jagger. Είναι απίστευτο το πώς μας μετέφερε το δυναμισμό και τη θετική του ενέργεια! Ηθοποιοί και καστ δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν, ενώ εκείνος είπε δυνατά: «Hi! Τhank you and enjoy!». Από εκείνη τη στιγμή δεν έφυγε καθόλου από δίπλα μας, ενώ καθόταν μαζί μας ακόμα και στα διαλείμματα», λέει στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved