Λευτέρης Ζαμπετάκης: «Καθημερινά επιθυμώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος»
Showbiz

Λευτέρης Ζαμπετάκης: «Καθημερινά επιθυμώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος»

Πριν από λίγους μήνες ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον ηθοποιό μαζί με την Κατερίνα Γερονικολού στο γάμο του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη. Πώς αντέδρασε ο Λευτέρης Ζαμπετάκης όταν διάβασε δημοσίευμα που υποστήριζε πως διατηρεί δεσμό με τη συνάδελφο του;

«Το βρήκα διασκεδαστικό, γιατί είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Δεν με πείραξε. Η Κατερίνα, όμως, έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με δημοσιεύματα, καθώς της χρεώνουν σχέσεις που δεν ισχύουν. Πάντως, ακόμη, το διασκεδάζουμε» λέει στο περιοδικό People.

Ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που πιστεύουν στο «για πάντα μαζί»; «Όχι, δεν το πιστεύω. Η ρομαντική μου πλευρά θέλει να το πιστεύει, αλλά η ζωή κρύβει εκπλήξεις. Μέσα από κάποια περιστατικά κι εμπειρίες μαθαίνω να γίνομαι πιο προσαρμοστικός, κάτι που δεν μου είναι εύκολο, θα ήθελα να ζω σε έναν ιδανικό κόσμο. Για αυτό καθημερινά επιθυμώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος».

Ένας ρομαντικός άντρας, όπως εκείνος, έχει φτάσει στο σημείο να πληγώσει σύντροφο του; «Φυσικά, μου έχει συμβεί. Έχω πληγώσει χωρίς να το θέλω, σε μια σχέση που τελείωσε και σε κάποια άλλη που με έφτασε στο αμήν. Δεν ξεσπάω εύκολα, αλλά αν συμβεί, τρομάζω κι εγώ με τον ίδιο μου τον εαυτό», εξομολογείται ο ηθοποιός στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved