Νίκος Οικονομόπουλος: «Θέλω μια γυναίκα που να αγαπήσει το Νίκο»
Showbiz

Νίκος Οικονομόπουλος: «Θέλω μια γυναίκα που να αγαπήσει το Νίκο»

Τα κομμάτια του Νίκου Οικονομόπουλου που μιλούν για χωρισμό αγγίζουν απευθείας την καρδιά του κοινού.

Εκείνος πώς αντιμετωπίζει μια ανάλογη κατάσταση; «Μεγαλώνοντας αλλάζεις. Ίσως στο μέλλον να αλλάξω περισσότερο ως προς τον τρόπο που σκέφτομαι. Να σου πω, όμως, ότι σε αυτά τα πράγματα λειτουργώ παρορμητικά. Είμαι αυθόρμητος. Δεν θα κάτσω να το σκεφτώ και πάρα πολύ. Ακόμη και αν χωρίσω, όμως, δεν είμαι απόλυτος. Ποτέ μη λες ποτέ».

Έχει μετανιώσει για κάποια γυναίκα που άφησε να φύγει από τη ζωή του; «Όχι, δεν θα το έλεγα. Δεν μετάνιωσα. Ο,τι έγινε στη ζωή μου ήταν πολύ όμορφο, τελείωσε και μέχρι εκεί. Γιατί να μετανιώσω;».

Πώς φαντάζεται τη γυναίκα που θα τον εμπνεύσει να δημιουργήσουν οικογένεια; «Έχω στο μυαλό μου μία απλή καθημερινή γυναίκα».

Θα ήταν εύκολο για εκείνη να σταθεί δίπλα του; «Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο. Το θέμα είναι να σε αγαπάει. Δεν θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου για τον τραγουδιστή Οικονομόπουλο. Θέλω μία γυναίκα που να αγαπάει τον άνθρωπο Νίκο. Μαζί με τον Νίκο που θα αγαπήσει θα πάρει και τον τραγουδιστή. Κι εγώ θα την αγαπάω γι' αυτό που είναι», λέει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved