Ξένια Γκάλη: «Πολλοί Έλληνες φοβούνται να κάνουν το βήμα, επειδή…»
Showbiz

Ξένια Γκάλη: «Πολλοί Έλληνες φοβούνται να κάνουν το βήμα, επειδή…»

Για έναν Έλληνα καλλιτέχνη κατά πόσο είναι εφικτό να δουλέψει με ένα σπουδαίο όνομα; Είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας;

«Τίποτα δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πιστεύω ότι η διεθνής καριέρα δεν είναι ακατόρθωτη για έναν Έλληνα. Δεν σημαίνει ότι, επειδή γεννήθηκες στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη μικρή χώρα, δεν γίνεται να έχεις μεγάλο ταλέντο. Απλά για τους Αμερικανούς είναι πιο εύκολο, επειδή παίζουν μπάλα στην πατρίδα τους. Ωστόσο, οι περισσότεροι Έλληνες δύσκολα θα μπουν στη διαδικασία να ξεκινήσουν από το μη δεν στην Αμερική και να περάσουν στην αρχή δύο εξαιρετικά δύσκολα χρόνια. Πολλοί Έλληνες φοβούνται να κάνουν το βήμα, επειδή είμαστε λίγο καλομαθημένοι. Έχουμε συνηθίσει αλλιώς, αν αλλάξουμε όμως τρόπο σκέψης, τίποτα δεν είναι ανέφικτο», λέει η Xenia Ghali στην εφημερίδα Αγορά.

Τι θυσίες έκανε η ίδια για να επιβιώσει στην Αμερική;
«Ο πρώτος μου χρόνος στη Νέα Υόρκη, ήταν η χειρότερη περίοδος που έχω περάσει στη ζωή μου. Πέρασα πολύ άσχημα. Με επηρέασε πολύ το γεγονός ότι βρέθηκα κάπου όπου δεν είχα κανέναν δικό μου άνθρωπο κοντά. Αν αρρώσταινα, λόγου χάρη, δεν είχα κάποιον για να με φροντίζει. Είχα πέσει πολύ ψυχολογικά. Αποφάσισα, όμως, να μην τα παρατήσω και να βγω έξω να κυνηγήσω τη ζωή μου. Το τίμημα είναι να μην έχω την κοινωνική ζωή που είχα άλλοτε, να δουλεύω χωρίς σταμάτημα και να κάνω ελάχιστες διακοπές», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved