Μπουράκ Οζτσιβίτ: Ο τούρκος ηθοποιός που έχει καθηλώσει το κοινό
Showbiz

Μπουράκ Οζτσιβίτ: Ο τούρκος ηθοποιός που έχει καθηλώσει το κοινό

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ άνοιξε τα μάτια του για πρώτη φορά στις 24 Δεκεμβρίου 1984.

Ο ίδιος, τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να σπουδάσει φωτογραφία. Μία μέρα ο πατέρας του, δίχως να τον ρωτήσει, πήρε την πρωτοβουλία να στείλει φωτογραφίες του σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Οι διοργανωτές των καλλιστείων, όταν είδαν το φωτογραφικό του αρχείο, το έβγαλαν από τα σκουπίδια και το ενέκριναν. Από εκείνη τη στιγμή η ζωή του άλλαξε για πάντα.

Το 2003, παίρνοντας μέρος σε έναν ανδρικό διαγωνισμό ομορφιάς, κατέκτησε με ευκολία τον τίτλο «Καλύτερο Μοντέλο της Τουρκίας». Από τότε οι πόρτες του μόντελινγκ άνοιξαν διάπλατα για εκείνον και η μία πρόταση διαδεχόταν την άλλη. Δύο χρόνια αργότερα, συγκεκριμένα το 2005, ο Μπουράκ, έχοντας εμπιστοσύνη στις μεγάλες δυνατότητες του, δήλωσε ξανά συμμετοχή στον ίδιο διαγωνισμό.

Το ένστικτο του δεν τον πρόδωσε, καθώς, για ακόμα μία φορά, κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση. Έπειτα από αυτόν τον τίτλο, με ισχυρά όπλα την ομορφιά και τη γοητεία του, παίρνει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Καλύτερος Άνδρας-Μοντέλο στον Κόσμο», στον οποίο πήρε τη δεύτερη θέση. Ο ίδιος, βέβαια, έχει δηλώσει σε συνέντευξη του πως την αλλαγή στη ζωή του δεν την έφερε ο διαγωνισμός, αλλά τα κίνητρα που είχε, καθώς και η ενέργεια του.

Στη συνέχεια, γνωρίζοντας πολύ καλά πως το μόντελινγκ είναι μία δουλειά με ημερομηνία λήξης, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον λαμπερό χώρο της μόδας και της ομορφιάς και να ασχοληθεί με την υποκριτική. Το 2006, ο Μπουράκ παίρνει τον πρώτο του ρόλο ενώ παράλληλα, θέλοντας να καταξιωθεί και σ' αυτό τον χώρο, αρχίζει να παρακολουθεί εντατικά μαθήματα υποκριτικής. Από εκείνη τη χρονιά οι τηλεοπτικές προτάσεις για πρωταγωνιστικούς ρόλους πέφτουν βροχή.

Ωστόσο, όσο περίεργο και αν ακούγεται για έναν άνθρωπο όμορφο και επιτυχημένο, ήταν ιδιαίτερα ανασφαλής. Τώρα, όμως στα 32 χρόνια του, πλέον πατά γερά στο πόδια του και εξομολογείται: «Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες και φοβίες. Αν δεν είναι υπερβολικές, δεν αποτελούν πρόβλημα. Το σημαντικό είναι να μπορείς να τις αντιμετωπίζεις. Αν μπορέσεις να το κάνεις, γνωρίζεις ότι είσαι γενναίος. Έκανα πολλά όνειρα, αλλά πολύ συχνά τα σχέδια μου στην πορεία αποτύγχαναν και, όσο έβλεπα τις αποτυχίες, τόσο ελαττώνονταν τα κίνητρα μου. Τώρα πια ελέγχω τα όνειρα μου. Ποιος ξέρει; Ίσως αυτά με έμαθαν να λέω "ευχαριστώ" στη ζωή!».
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved