Λίνα Σακκά: «Αν όλα μου πάνε στραβά, θα γυρίσω στο χωριό μου»
Showbiz

Λίνα Σακκά: «Αν όλα μου πάνε στραβά, θα γυρίσω στο χωριό μου»

Το εφετινό καλοκαίρι κλείσαμε έναν χρόνο με τα capital controls στη ζωή μας. Τι έχει αλλάξει στη ζωή της Λίνας Σακκά μέσα σε αυτή τη χρονιά;

«Φοβήθηκα και προβληματίστηκα βαθιά με τα capital controls, είχα μέσα μου ένα ισχυρό συναίσθημα ανασφάλειας. Όπως όλος ο κόσμος, έτσι κι εγώ οργανώθηκα πολύ γερά στα οικονομικά μου και κάνω μεγάλη οικονομία. Φροντίζω να μη σπαταλώ χρήματα χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Πλέον, δεν έχω τη δυνατότητα να πηγαίνω ταξίδια όπως παλιότερα, και αυτά είναι η μεγάλη μου αδυναμία» τόνισε στην Αγορά.

-Έχεις ένα backup plan σε περίπτωση που έρθουν και πιο δύσκολες ημέρες;

«Δεν έχω και το αναζητώ. Εχω τα μάπα μου και τα αυτιά μου ανοιχτά. Είναι κάτι που το σκέφτομαι σοβαρά, αλλά δεν το έχω βρει μέχρι στιγμής. Δεν έχω τη δυνατότητα ούτε το κεφάλαιο για να κάνω κάτι ισχυρό.»

-Έχεις πάντα, όμως, και το χωριό σου!

«Ναι, αν όλα μου πάνε στραβά, θα γυρίσω στο χωριό μου, στην Καλαμάτα! Είμαι από το Πήδημα, ένα πολύ όμορφο χωριό, κι εκεί έχω τη δυνατότητα να φτιάξω πραγματάκια. Είναι πόλος έλξης για τους επισκέπτες της περιοχής, αφού έχει πολύ ωραία μαγαζιά για φαγητό και καφέ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved