Μάρω Λύτρα: «Έχω μετανιώσει που δεν έστειλα κάποιους αδιάβαστους…»
Showbiz

Μάρω Λύτρα: «Έχω μετανιώσει που δεν έστειλα κάποιους αδιάβαστους…»

H Μάρω Λύτρα έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θέλει πολύ να γίνει μανούλα. Θα προσπαθήσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα; 

«Αυτό επειδή είναι μεγάλη πληγή για μένα και έχω απαντήσει άπειρες φορές θα ήθελα να μην το συζητήσουμε ξανά. Όσο να 'ναι γυναίκα είμαι και δεν έχω γίνει μανούλα και προσπαθώ να συνεχίσω τη ζωή μου. Όμως όταν με ρωτάνε μου το ξαναθυμίζουν. Ας την αφήσουμε λοιπόν αυτή την ερώτηση» τόνισε στο Χάι.

-Θα τα άλλαζε όλα από την αρχή αν σου δινόταν η ευκαιρία να αλλάξεις ξανά την ζωή σου;

«Κάποτε έλεγα ότι δεν θα άλλαζα τίποτα και δεν μετανιώνω για τίποτα. Όμως τώρα άλλαξα γνώμη. Θα άλλαζα πολλά και έχω μετανιώσει για πολλές επιλογές μου και για ανθρώπους που άφησα στη ζωή μου να μου την σκοτώνουν όσο καιρό ήταν παρών, γιατί τώρα εγώ μαζεύω κομμάτια ακόμα, κλείνω πληγές ακόμα.»

-Έχεις μετανιώσει για πράγματα που έχεις κάνει;

«Έχω μετανιώσει που δεν έστειλα κάποιους αδιάβαστους όπως θα τους έστελνα τώρα αν τους γνώριζα γιατί δεν άξιζαν φράγκο.»

-Εμείς σου ευχόμαστε να πραγματοποιήσεις όλα σον τα όνειρα και να αποκτήσεις ότι θέλεις... Κάνε μας και εσύ μια ευχή για όλο τον κόσμο που σε αγαπάει.

«Σας ευχαριστώ κι εγώ, σας εύχομαι υγεία, αγάπη, και να φτιάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα γρήγορα να μην υποφέρει άλλο ο κοσμάκης που πληρώνει για άσχετους και κλέφτες απατεώνες πολιτικούς. Μην το βάζετε κάτω ποτέ. Ο Θεός μαζί σας!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved