Γιάννης Καζανίδης: «Το 2011-2012 γνώρισα ολοκληρωτική καταστροφή»
Showbiz

Γιάννης Καζανίδης: «Το 2011-2012 γνώρισα ολοκληρωτική καταστροφή»

Ο Γιάννης Καζανίδης σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα αλλά και την οικονομική του καταστροφή.

Έχεις μια μεγάλη πορεία στο χώρο των δημοσίων σχέσεων.

Αυτή την εποχή έκανα διακοπούλες στη Μύκονο. Τώρα ετοιμάζομαι να κάνω διακοπέ3, να κατεβάσω το γενικό διακόπτη και να χαλαρώσω, είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω. Κατέβηκα στην Αθήνα πριν από 30 χρόνια και σπούδασα φωτογραφία στα ΤΕΙ της Αθήνας. Ξεκίνησα το 1988 μια πορεία ως φωτογράφος μόδας μέχρι και το 2008. Το 1992 μετά από προτροπή ενός γνωστού επιχειρηματία ξεκίνησα να κάνω δημόσιες σχέσεις. Τότε έκανα και το πρώτο μου μαγαζί, ήταν πριβέ, στα πρότυπα, του εξωτερικού, το «Spartacus». Ήταν η χρυσή δεκαετία του '90, πολλές επιδείξει με τον Κωστέτσο, τον Τσέλιο τον Ασλάνη, με πολλές μετακλήσεις σταρ από το εξωτερικό στην Ελλάδα. Το 1996 έκανα γραφείο δημοσίων σχέσεων και το 2003 έκανα το ημερολόγιο μου προς τιμήν των Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν η τελευταία μου δουλειά, παρότι φωτογράφιζα μέχρι το 2008.

Ανήκεις στους ανθρώπους που απάρτιζαν τη σόουμπιζ.

Ναι, και συνεχίζουμε με συνέπεια να υπηρετούμε όλο αυτό το πράγμα. Εμένα μου αρέσει τώρα πια να λέγομαι σύμβουλος επικοινωνίας, γιατί όπου και να ρωτήσεις λένε ότι κάνουν δημόσιες σχέσεις, κι αυτό έχει ξεφτιλίσει τον όρο στην Ελλάδα. Τη δεκαετία του 1990 ξεκινήσαμε σχεδόν μαζί με τον Γιώργο Ντάβλα, όπου εγώ ήμουν φωτογράφος κι εκείνος δούλευε πορτιέρης σ' ένα μαγαζί. Σιγά-σιγά ξεκινήσαμε να οργανώνουμε όλο αυτό, τα μεγάλα events Πολλοί πιστεύουν ότι το PR είναι «οργανώνω μια εκδήλωση, τη βγάζω στα μέσα, καλώ επωνύμους». Εμένα δεν είναι αυτή, η δουλειά μου. Στην καριέρα μου έχω κάνει πράγματα τα οποία δεν είναι γνωστά, όπως ότι είμαι σύμβουλος σε κάποιες πολυεθνικές εταιρείες, έχω διαχειριστεί φίρμες, από τραγουδιστές, ηθοποιούς, μοντέλα, αλλά και από καθηγητές πανεπιστημίου, γιατρούς, που τους έχω κάνει τη στρατηγική επικοινωνίας.

Η «χρυσή εποχή» που ανέφερες» σου έφερε και πολλά χρήματα;

Χρήματα ήρθαν μεταξύ του 2005-2009, τότε πήρα και το σπίτι μου. Το 2011-2012 γνώρισα ολοκληρωτική καταστροφή, γιατί οι 10 από τους 12 πολλοί μεγάλους πελάτες μου «έκλεισαν» μέσα σε 1,5 χρόνο. Τότε είχε γίνει ένα τεράστιο άνοιγμα και...

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved