Έλενα Ευσταθίου: Μιλάει για τα παιδιά της και εξομολογείται πώς είναι σαν μαμά
Showbiz

Έλενα Ευσταθίου: Μιλάει για τα παιδιά της και εξομολογείται πώς είναι σαν μαμά

Η Έλενα Ευσταθίου που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές «Βαλς με δώδεκα θεούς» και «Ρουα ματ» μίλησε σε συνέντευξή της για τα παιδιά της αλλά και για το πώς είναι σαν μαμά

Τι τύπος μαμάς, θα έλεγες ότι είσαι;

Γι’ αυτό, θα πρέπει να ρωτήσεις τα παιδιά μου. Είμαι σίγουρη, όμως, πως θα σου πουν ότι είμαι «πρήχτισσα», γιατί έτσι με αποκαλούν. Ούτε εγώ περίμενα ότι θα είμαι τόσο υπερπροστατευτική. Θέλω να ξέρω ότι είναι καλά. Μπορεί ο γιος μου να είναι κάπου και να του τηλεφωνήσω πέντε φορές για να δω πώς περνά. Προσπαθώ, παρά τις δυσκολίες -είτε πρόκειται για οικονομικά ζητήματα, είτε για θέματα υγείας- να είναι καλά στη διάθεσή τους. Νομίζω ότι τους προσφέρω πάρα πολλή αγάπη, όπως κάθε μάνα.

Την προηγούμενη φορά, μου είχες πει πως η Γεωργία σού μοιάζει περισσότερο από τον Μαρίνο. Εξακολουθείς να έχεις την ίδια άποψη;

Όχι. Μετά την εφηβεία του Μαρίνου -ο οποίος τώρα είναι 22 ετών- άρχισα να αναγνωρίζω σε εκείνον πολλά δικά μου στοιχεία. Όπως την ευθύτητα, την αμεσότητα και την ειλικρίνεια που τον διακρίνει. Έχει «κληρονομήσει» και το χιούμορ μου. Για να καταλάβεις, στο κινητό του με έχει αποθηκευμένη «Άτε πάλε». Η Γεωργία είναι πιο χαμηλών τόνων κι ακόμη πιο συναισθηματική από τον μεγάλο.

Να υποθέσω ότι όταν τους κοιτάς, αναρωτιέσαι πώς πέρασαν τόσο γρήγορα τα χρόνια;

Ναι. Περάσαμε όμορφα χρόνια όμως, παρά τις δυσκολίες. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να είμαι παρούσα σε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις τους. Υπήρξε φορά που έχασα ακόμη και τα γενέθλια του Μαρίνου. Τη μέρα που τα είχαμε προγραμματίσει, προέκυψε παράσταση στην Πάφο, με τον ΘΟΚ. Έπρεπε να αναχωρήσω από τη Λευκωσία την ώρα που άρχιζε το πάρτι. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα.

Πηγή: down town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved