Μαρία Κατσανδρή: «Είμαι προπονήτρια νέων παιδιών που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί»
Showbiz

Μαρία Κατσανδρή: «Είμαι προπονήτρια νέων παιδιών που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί»

Η Μαρία Κατσανδρή σε συνέντευξή της μίλησε για τις σπουδές της στο Παρίσι και πώς νιώθει που διδάσκει νέους ηθοποιούς.

Έχετε μείνει στο εξωτερικό;

Ήμουν 3 χρόνια στο Παρίσι, έκανα σπουδές πάνω στο σώμα του ηθοποιού. Είμαι και προπονήτρια νέων παιδιών που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί.

Πώς νιώθετε που μεταλαμπαδεύετε την τεχνική σας;

Την τεχνική κυρίως, γιατί δεν ξέρω για ποιο λόγο, κάποιοι δάσκαλοι, ενώ ξέρουν πράγματα, δεν μας τα λένε όταν είμαστε 18, 20 χρονών, και πρέπει να τα βρούμε μόνοι μας. Αφού τα έχουμε βρει μόνοι μας, οφείλουμε να τα πούμε αμέσως, ώστε τα παιδιά να προχωρήσουν.

Τι ετοιμάζετε επαγγελματικά για τη χειμερινή σεζόν;

Έχω δύο παραστάσεις για το χειμώνα. Βρίσκομαι στην παράσταση «Οι τσούχτρες», στο «Αγγέλων Βήμα», και σε μια κωμωδία του Νίκου Μουτσινά «Οι από πάνω». Στο έργο «Οι τσούχτρες» είμαι μαζί με τη Μίνα Αδαμάκη. Ο συγγραφέας, Don Nigro παίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είναι πολύ γνωστός στην Αμερική και στην Ευρώπη. Ο τίτλος εννοεί τα μυθικά πλάσματα, ίσως, τη Σκύλα και τη Χάρυβδη, αυτό είναι μία δίκια μου ερμηνεία, ενώ είναι βασισμένο στην πραγματική σχέση της Μπέτι Ντέιβις και της Τζόαν Κρόφορντ. Ήταν δύο γυναίκες που «τρωγόντουσαν» δημόσια, έλεγε η μία για την άλλη τρομερά πράγματα. Επίσης, είναι βασισμένο στην ταινία με την Μηέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ, θίγει πολύ βαθιά πράγματα, όπως ματαιοδοξία, εγωισμό, ανάγκη για προβολή, μοναξιά, μέσα από το πρίσμα της κωμωδίας - είναι μια μαύρη κωμωδία. Στο θέατρο «Πειραιώδ 131» ο Νίκος Μουτσινάς πρωταγωνιστεί, κι έχει γράψει το έργο, μια πάρα πολύ ευφάνταστη, μαύρη, αστυνομική κωμωδία, όπου πάλι έχει να κάνει με σχέσεις και υποδύομαι, όπως και στις «Τσούχτρες», μια δολοφόνο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved