Ισίδωρος Σταμούλης: «Με τον αδελφό μου μιλάω για τα πάντα»
Showbiz

Ισίδωρος Σταμούλης: «Με τον αδελφό μου μιλάω για τα πάντα»

Ο Ισίδωρος Σταμούλης σε συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση που έχει με τον αδελφό του, Οδυσσέα.

Έχεις δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση;

Δεν με έχουν πιέσει γυναίκες, ήταν κάτι που το ήλεγχα, μπορεί... δεν ερχόμουν όμως σε δύσκολη θέση.

Υπέκυπτες;

Όχι, αν δεν μου άρεσε το... θέμα. Αν μου άρεσε το θέμα και ήμουν ελεύθερος, γιατί όχι; Μου έχουν τύχει διάφορα πράγματα, τα οποία δεν μπόρεσα να τα... προσπεράσω, να τα... υπερπηδήσω για να φύγω. (Γέλια.) Δεν είμαι από εκείνους που λένε ότι πήγαν με 4.000 γυναίκες, γιατί έκανα τη διαίρεση και είπα ότι δεν πρέπει να κάνει άλλη δουλειά, κάθε μέρα τουλάχιστον μία γυναίκα. Όχι, τέτοια «εργασία» δεν έχω κάνει.

Ο άνθρωπος που του τα εξομολογείσαι όλα ποιος είναι;

Ο αδελφός μου, ο Οδυσσέας, αλλά τέτοια σχέση έχω και με τη μητέρα μου. Του λέω τα πάντα από μικρός, για τους πρώτους μου έρωτες, όλα, δεν είχα ποτέ μυστικά από εκείνη. Αλλά και με τον αδελφό μου η σχέση μας είναι πολύ καλή και διαχρονική.

Μπήκατε σε σύγκριση για κάποιο λόγο;

Όχι, γιατί πάντα έκανε στην άκρη ο άλλος, επίτηδες, για να προφυλάξει τον άλλο. Έχω αφήσει δουλειά για τον Οδυσσέα. Έγινε χαριτολογώντας «Ποιος είναι καλύτερος ηθοποιός από τους δυο οεο;» κι εγώ απάντησα: «Ο αδελφός μου». Άλλοτε το έχει πει ο Οδυσσέας.

Μοιάζετε εμφανισιακά με τον αδελφό σου, σας έχουν μπερδέψει;

Ναι, ήμουν διακοπές στη Σαντορίνη, πριν γίνουμε ηθοποιοί, τρία χρόνια μετά τη χρονιά που τελειώσαμε το σχολείο και με χαιρέτησε κάποιος, ο οποίος, μου είπε; «Δεν ντρέπεσαι, έξι χρόνια είμαστε στρ, ίδιο θρανίο και τώρα δεν μου μιλάς;», με πέρασε για τον αδελφό μου. Φυσιογνωμικά μας μπερδεύουν. Τα παιδιά μας είναι σαν αδέλφια, είναι πολύ αγαπημένα ξαδέλφια. Μένουμε δίπλα με τη νύφη μου, οπότε είναι μαζί τα παιδιά.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved