Αλεξία: Η ζωή και η καριέρα της στην Αμερική
Showbiz

Αλεξία: Η ζωή και η καριέρα της στην Αμερική

Η Αλέξια έζησε για ένα διάστημα στην Αμερική. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της μιλά για τη στροφή στην καριέρα της, αλλά και για τη ζωή της εκεί.

«Σπούδασα στη Βοστόνη, για πέντε χρόνια και μετά μετακόμισα στη Νέα Υόρκη για άλλα δύο χρόνια. Έπειτα ήρθαν η δεύτερη συμμετοχή μου στη Eurovision και η αρχή της καριέρας μου στην Ελλάδα. Στο Λος Αντζελες πήγα το 1994 για να ηχογραφήσω μέρος του δίσκου μου «In a jazz mood», χάρη στον τότε διευθυντή της ΒΜG Μίλτο Καρατζά, μαζί με δύο από τους σημαντικότερους μουσικούς του 20ου-21ου αιώνα, τον πιανίστα/συνθέτη της τζαζ μουσικής Chick Corea και τον μπασίστα John Patitucci, στο στούντιo του.

Αγάπησα το Λος Αντζελες, ήξερα ότι ήθελα να ζήσω εκεί και το 2009 μετακόμισα μόνιμα. Εκεί έχω ιδρύσει το δικό μου ίδρυμα το οποίο φέρνει τη μουσική ακρόαση στα σχολεία και στις κοινότητες. Έχω, επίσης, τη δίκη μου «Μέθοδο Μουσικής Ακρόασης», το «Re bE», το οποίο σημαίνει ότι επανερχόμαστε στην αυθεντική μας κατάσταση, που είναι αυτή της χαράς δια της μουσικής ακρόασης, της έκφρασης και του αυτοσχεδιασμού. Το «Re bE» θα μπει σε νηπιαγωγεία, σχολεία, γυμνάσια και λύκεια, ξεκινώντας από την Κύπρο, αφού έχω ήδη έρθει σε συμφωνία με το αρμόδιο υπουργείο, ενώ υπάρχουν προτάσεις και για το Λος Αντζελες μέσα στο 2016. Μέσα στο 2017 θα συνεχίσουμε στην Ελλάδα, στις σκανδιναβικές χώρες και στη Γαλλία», λέει η ίδια στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved