Η Αλέξια συνάντησε τους φίλους της στο κέντρο της Αθήνας
Showbiz

Η Αλέξια συνάντησε τους φίλους της στο κέντρο της Αθήνας

Η Αλέξια την ίδια ημέρα που θα εμφανιζόταν στο Ηρώδειο, και μετά την ακύρωση της συγκεκριμένης της εμφάνισης, λόγω απρόσμενων συνθηκών για τις οποίες όπως δήλωσε δε φέρει καμία ευθύνη, θέλησε να συναντήσει καλούς της φίλους από κοντά σε γνωστό στέκι στου Ψυρρή για να τους εκφράσει τις ευχαριστίες της και την αγάπη της έστω με αυτό τον τρόπο.

Με ανάρτηση της στη προσωπική της σελίδα η γνωστή καλλιτέχνιδα και δημιουργός που συνεχίζει τη λαμπρή καριέρα της μεταξύ Αμερικής-Ελλάδας και Κύπρου ανέφερε: «Το Ηρώδειο έλαβε χώρα μέσα στη καρδιά της Αθήνας, ανάμεσα σε φίλους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια βραδιά γεμάτη από καθαρή αγάπη και μουσική. Σας ευχαριστώ, πάντα αγαπημένοι και σύντομα ΜΑΖΙ.»

Το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision INFE Greece, έδωσε το παρόν στη ζεστή αυτή συνάντηση των φίλων της, εκφράζοντας της με τη σειρά του την αγάπη τους και από πλευράς τους.

Η βραδιά κύλησε με πλούσια εδέσματα που επιμελήθηκε η Αλέξια αλλά και με πολλές ακόμα μουσικές ..υπαίθριες εκπλήξεις" για τις οποίες μόνον όσοι τις έζησαν, μπορούν να μιλούν για μια πραγματικά υπέροχη στιγμή με μια μεγάλη φωνή και έναν πραγματικά πλούσιο σε αισθήματα άνθρωπο και καλλιτέχνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved