Βανέσσα Αδαμοπούλου-Ιωάννης Παπαζήσης: Κράτησαν μυστική την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους!
Showbiz

Βανέσσα Αδαμοπούλου-Ιωάννης Παπαζήσης: Κράτησαν μυστική την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους!

Το έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια ότι σε ό,τι αφορά τα προσωπικά τους, ξέρουν να τα κρατούν καλά κρυμμένα από τα φώτα της δημοσιότητας. Και πρόσφατα έζησαν μία από τις πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές τους, χωρίς κανείς να το πάρει είδηση.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Βανέσσα Αδαμοπούλου βάφτισαν πριν από λίγες ημέρες τον 14 μηνών γιο τους σε αυστηρά κλειστό οικογενειακό κύκλο.
Το μυστήριο, σύμφωνα με τη real, τελέστηκε στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπου που βρίσκεται στο Πεδίον του Άρεως το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ο μικρός πήρε το όνομα Ιάσονας-Νικόλαος. Νονά του ήταν η αδελφή της τραγουδίστρια Σεμίνα Αδαμοπούλου και παρόντες ήταν μόνο οι γονείς της Βανέσας και του Ιωάννη που έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την ευτυχία τους πολύ μακριά από τη σοουμπίζ. Όσο για πιθανό μελλοντικό γάμο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτός δεν φαίνεται να γίνεται καθώς είναι και οι δύο καλλιτέχνες εναντίον του θεσμού και δεν πιστεύουν πως ένα χαρτί και μία υπογραφή θα εξασφαλίσει την ευτυχία τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved