Μαίρη Σταυρακέλλη: «Μπορεί να φάμε τις σάρκες μας αλλά είναι το άλλο μου μισό»
Showbiz

Μαίρη Σταυρακέλλη: «Μπορεί να φάμε τις σάρκες μας αλλά είναι το άλλο μου μισό»

Για τη σχέση με τους δικούς της ανθρώπους, την κόρη και τον άντρα της, μίλησε η Μαίρη Σταυρακέλλη σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Τι σου λένε ο σύζυγος και η κόρη σου;
«Έρχονται με βλέπουν στο θέατρο και με αντιμετωπίζουν σαν παιδί. Ρωτάω την Αγγελική πώς είναι τα μαλλιά μου και μου απαντάει: «Σαν της τρελής, όπως σου αρέσουν». Η κόρη μου είναι πολύ αυστηρή μαζί μου, ο Νίκος όχι, του αρέσουν όλα»

Η σχέση σας με τον Νίκο έχει περάσει κρίση;

«Ναι αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι δεν θα είμαστε μαζί. Μπορεί να φάμε τις σάρκες μας αλλά είναι το άλλο μου μισό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα πάντα είναι καλά και ρόδινα. Αγαπώ τα ελαττώματα του κι εκείνος τα δικά μου, για αυτό είμαστε μαζί. Είμαστε πολύ καλά και οι τρεις μας. Το θέατρο με κάνει δυνατή», λέει στο περιοδικό Λοιπόν.

Όσο για το τι σημαίνει για εκείνη ηθοποιός;

«Ο ηθοποιός είναι... υγρό, παίρνει το σχήμα του δοχείου ή το αντίστροφο: ο ένας δανείζεται στοιχεία του άλλου για να φτάνει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο πιο πολύ «πατάει» ο ρόλος σε δική σου στοιχεία, τόσο πιο μεγάλη αλήθεια κρύβει. Η σχέση με το κοινό είναι ένα μοναδικό πάρε-δώσε, τι γέλιο με κάνει να είμαι εξαιρετική καλά. Υπάρχει φυσικά η τεράστια παγίδα που πέφτει ο κωμικός: να κάνει τα πάντα για το γέλιο. Πρέπει να επαναπροσδιορίζεσαι. Δεν κάνω τα πάντα για το γέλιο, κάνω τα πάντα για το ρόλο. Με παρασύρει το γέλιο, όχι πάρα πολύ, έχω θυμώσει βλέποντας ανθρώπους να ευτελίζονται για το γέλιο. Χαίρομαι όταν μου λένε ότι κέρδισα το στοίχημα με το ρόλο της Σιμώνης φέτος και καταλαβαίνω ότι έχει κερδηθεί. Είναι ένα πρόσωπο απόλυτα ακραίο και ταυτόχρονα είναι το πρόσωπο της διπλανής πόρτας», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved