Κατσούλης: Μιλά για την εξαιρετική παράστασης «Οι από πάνω» και τη συνεργασία του με τον Μουτσινά
Showbiz

Κατσούλης: Μιλά για την εξαιρετική παράστασης «Οι από πάνω» και τη συνεργασία του με τον Μουτσινά

Για τη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά στην εξαιρετική παράσταση «Οι από πάνω», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κρατερός Κατσούλης.

Πώς θα περιέγραφες τη φετινή σου συνάντηση επί σκηνής με τον Νίκο Μουτσινά και την Ντορέττα Παπαδημητρίου; Τι παράσταση είναι το «Οι από πάνω»;

«Είναι μια γρήγορη, υπέροχη, σουρεαλιστική κωμωδία. Νιώθω πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά, γιατί έχει πολλή τρέλα και κέφι. Είναι ωραίο να είσαι σε μια τέτοια ομάδα!»

Γιατί είπες το «ναι» στην πρόταση του Νίκου Μουτσινά;
«Ο Νίκος με παρακαλούσε πολύ καιρό (σ.σ.: γέλια). Για να σοβαρευτούμε, όμως, ήταν κάτι που με τον Νίκο λέγαμε ότι θα το κάνουμε εδώ και περίπου δύο χρόνια, αλλά δεν προέκυπτε λόγω των πολλών υποχρεώσεων μας. Είμαστε, λοιπόν, πολύ χαρούμενοι που τελικά τα καταφέραμε να δουλέψουμε μαζί»

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Καραβάτου τόνισε ότι εσύ και ο Νίκος Μουτσινάς παίξατε παιχνίδι πίσω από την πλάτη της, προκειμένου να μην ανέβει ποτέ στο «σανίδι». Πού βρίσκεται η αλήθεια;

«Δεν πειράζει! Είναι κάτι που το συζητάμε, θα το ξανασυζητήσουμε εν καιρώ. Κάποιος πρέπει να μείνει στο σπίτι με τα παιδιά. Αν θέλει η Κατερίνα να κάνει τέσσερις δουλειές και να καθίσω εγώ στο σπίτι, αυτό δεν θα με χαλούσε καθόλου», λέει ο ηθοποιός στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved