Οι κλέφτες των Smart είχαν στόχο τον Αντώνη Ρέμο
Showbiz

Οι κλέφτες των Smart είχαν στόχο τον Αντώνη Ρέμο

Η «μόδα» με τα χτυπήματα της συμμορίας των Ρομά, σε σπίτια καλλιτεχνών, δεν είναι όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα «χθεσινή» υπόθεση.

Αντίστοιχη εγκληματική ομάδα δρούσε 1,5 χρόνο πριν, με τα μέλη της να έχουν συναποφασίσει να κλέβουν πολυτελή οχήματα τραγουδιστών και επιχειρηματιών, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις, η επιλογή γινόταν τυχαία, αφού έβγαιναν... παγανιά στους δρόμους προς αναζήτηση των θυμάτων τους.

Ο Αντώνης Ρέμος -όπως αποκαλύπτει η «Freddo»- σε ανυποψίαστη στιγμή είχε στοχοποιηθεί από αυτή τη συμμορία που προτιμούσε να κλέβει μόνο σμαρτ, αλλά και θηριώδη τζιπ. Με ένα τέτοιο μεγάλου κυβισμού όχημα εντόπισε τον δημοφιλή τραγουδιστή η συμμορία να κινείται στην παραλιακή και ενώ ο ίδιος κινούνταν μόνος του και αμέριμνος για επαγγελματικό, όπως αποδείχθηκε, ραντεβού.

Ο Αντώνης Ρέμος στάθηκε πολύ τυχερός καθώς η σπείρα εκείνες τις ημέρες εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, που τελευταία σημείωσε άλλη μια τεράστια επιτυχία στο ενεργητικό της με την σύλληψη των μαφιόζων Ρομά. Ο Ρέμος γλίτωσε την κλοπή, καθώς έφυγε για ολιγοήμερη περιοδεία στην περιφέρεια και με τους δράστες να έχουν «βγάλει» ήδη τη διεύθυνση κατοικίας του καλλιτέχνη, αλλά να λείπει το τζιπ με τον ιδιοκτήτη του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved