Έλενα Παπαρίζου: «Ο γάμος σε κάνει να προσπαθείς για το παραπάνω»
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: «Ο γάμος σε κάνει να προσπαθείς για το παραπάνω»

Η Έλενα Παπαρίζου παντρεύτηκε πριν από περίπου έναν χρόνο χωρίς να γίνει γνωστό.

Θεωρεί πως αυτό είναι η απόδειξη πως όταν ένας επώνυμος θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα μπορεί να το κάνει ή πιστεύει πως αυτό εξαρτάται από τα πρόσωπα;
«Δεν ήθελα ποτέ να προβάλλομαι μέσα από την προσωπική μου ζωή αλλά από το επάγγελμά μου και τα τραγούδια μου. Τώρα είμαι coach στο «Τhe Voice», δεν θέλω να γίνω celebrity...»

Δεν θέλει ο κόσμος να μαθαίνει κάποια πράγματα για τα πρόσωπα που αγαπά;
«Σαφώς. Αλλά πρέπει να υπάρχει μέτρο. Ακόμη και στα social media δεν κάνω υπερβολές. Πού πήγα διακοπές, τι έφαγα το βράδυ ή πού διασκέδασα. Δεν θα δείξω λοιπόν τις διακοπές μου αλλά εάν με ρωτήσουν σε μια συνέντευξη, θα απαντήσω»

«Η σχέση ενός ζευγαριού πρέπει να προχωρά σε γάμο μέσα σε μια πενταετία» ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Γιατί το πιστεύει αυτό;
«Οχι, στα 20 ή στα 25. Αλλά σε μια μεγαλύτερη ηλικία εάν δεν προχωρήσει, το παραμελείς. Λες «και τι έγινε;». Ο γάμος σε κάνει να προσπαθείς για το παραπάνω. Και σ’ το λέω εγώ που δεν ήμουν καθόλου ρομαντική στο θέμα γάμος»

Τι άλλαξε στη ζωή της με τον Ανδρέα Καψάλη μετά τον γάμο τους;
«Εγινε καλύτερη και εύχομαι να συνεχίσει έτσι»

Ο γάμος λοιπόν ανανεώνει τον έρωτα;
«Οχι, απλά δένεσαι με έναν διαφορετικό τρόπο. Κανείς δεν παντρεύεται για να χωρίσει. Κάθε μέρα αγωνίζεσαι να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου. Να δείχνεις τη φροντίδα σου. Εγώ είμαι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του και αυτός το πιο σημαντικό πράγμα που έχω εγώ. Αρα τι πρέπει να κάνουμε; Να φροντίζει ο ένας τον άλλο. Ασχετα αν κάποιες φορές τσαντίζει ο ένας τον άλλο (γέλια). Κι αυτό έχει τη γλύκα του», δηλώνει η ίδια στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved