Σκορδά – Λιάγκας: Πώς χωρίζουν τελικά την περιουσία τους;
Showbiz

Σκορδά – Λιάγκας: Πώς χωρίζουν τελικά την περιουσία τους;

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ανακοίνωσαν το χωρισμό, το διαζύγιο είχε ήδη προχωρήσει, αφού οι δικηγόροι είχαν πιάσει δουλειά από το καλοκαίρι.

Το γενικό κλίμα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού Λοιπόν, ήταν καλό, αφού ήταν μια απόφαση που πήραν από κοινού.

Κοινός στόχος και των δύο ήταν και είναι ο χωρισμός αυτός να μην πληγώσει τους δύο γιους τους, γι' αυτό και ο Γιώργος άργησε να φύγει από το σπίτι και βρήκε ένα πολύ κοντά σε αυτό που έμεναν όλοι μαζί, ώστε να μπορεί να βλέπει τα παιδιά καθημερινά.

Ο χωρισμός των οικονομικών τους έγινε σχετικά εύκολα, αφού το ζευγάρι διατηρούσε ήδη διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και είχαν φροντίσει τα συμβόλαια τους με το κανάλι να είναι ξεχωριστά. Μάλιστα, το ίδιο έκαναν και με τη διαφημιστική εταιρεία που συνεργάζονται.

Εκεί που φαίνεται να υπάρχουν κάποιες διαφορές, σύμφωνα πάντα με το Λοιπόν είναι στα δύο ακίνητα, αυτό της Γλυφάδας και το εξοχικό στην Τήνο, τα οποία αποκτήθηκαν μετά το γάμο τους και είναι στο όνομα του Λιάγκα. Εκεί λέγεται ότι υπάρχουν διαφωνίες, αν και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώην πλέον ζευγάρι βρίσκεται πολύ κοντά στο να τα βρουν, προκρίνοντας ως λύση να περάσουν τα ακίνητα στο όνομα των παιδιών τους.

Μόλις λυθεί κι αυτό το θέμα, τότε θα πέσουν και οι τελικές υπογραφές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved