Χάρης Γρηγορόπουλος: «Η δουλειά τον φλερτάρει τον γιο μου…»
Showbiz

Χάρης Γρηγορόπουλος: «Η δουλειά τον φλερτάρει τον γιο μου…»

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό, κάνοντας το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο, ότι ο Χάρης Γρηγορόπουλος είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Φωτεινή Ντεμίρη.

«Ναι, κι είναι ως και γελοίο. Κοντεύουμε να περιμένουμε εγγόνια στην ουσία, αφού η κόρη μου είναι 20 χρονών, ο γιος μου 18, βρίσκονται σε σχέσεις και οι δύο εδώ και 2 χρόνια, κι όλο αυτό μου φαίνεται αστείο. Ο κόσμος βέβαια δεν το ήξερε, αλλά δεν φροντίσαμε να το μάθει κιόλας» τόνισε στο Λοιπόν.

-Πώς είναι η σχέση δύο ανθρώπων που μοιράζονται την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική τους ζωή;

«Είναι ωραία, ο ένας καταλαβαίνει απόλυτα τον άλλο, μοιραζόμαστε τα προβλήματα μας. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου με άνθρωπο που δεν θα μπορούσα να πω για τη δουλειά μου. Η Φωφώ έχει σπουδάσει δικηγόρος, έχει τελειώσει τη νομική, κάτι που δεν εξάσκησε ποτέ. Πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια, την έχω βρίσει, γιατί δεν ασχολήθηκε με τη δικηγορία. (Γέλια.) Πιστεύω ότι θα τα κατάφερνε, θα ήταν διαφορετικά. Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε και οι δύο σ' αυτή τη δουλειά.»

- Τα παιδιά σας εξέφρασαν ποτέ την επιθυμία να ακολουθήσουν τα επαγγελματικά χνάρια σας;

«Όχι, η κόρη μου ποτέ δεν την ήθελε, αποστρεφόταν πάντα αυτή τη δουλειά, δεν της άρεσε, ίσως γιατί έβλεπε τις δυσκολίες μας, την πρακτική δυσκολία, γιατί έχει έρθει σε περιοδείες μαζί, σε γυρίσματα, κι ήταν κάτι που έδιωξε πολύ μακριά. Ο γιος δεν ήταν τόσο φανατικός αντιρρησίας, αλλά στο τέλος δεν ήθελε να ασχοληθεί. Βέβαια, η δουλειά τον... περιτριγυρίζει, γιατί η Άννα Χατζησοφιά του έκανε μια πρόταση να παίξει σ' ένα σίριαλ, να τον δούνε να κάνει δοκιμαστικό, τον ζήτησαν από μια διαφήμιση, αλλά τελικά δεν τα έχει κάνει, όμως η δουλειά τον φλερτάρει, αλλά έχει διαλέξει άλλο δρόμο, είναι φοιτητής, χημικός τροφίμων.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved