Ανέστης Βλάχος: «Η ταύτιση δεν με ενοχλεί»
Showbiz

Ανέστης Βλάχος: «Η ταύτιση δεν με ενοχλεί»

Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου ασχολείται με τη μουσική και μάλιστα σε πολύ καλό επίπεδο αφού έχει αρκετές συνεργασίες.

«Την ενασχόληση μου με την μουσική τη χρωστάω σε ένα φίλο μου τον Νίκο. Αυτός ήταν μουσικός και επειδή εγώ σκάρωνα κατά καιρούς αυτοσχέδια στιχακια κατά καιρούς ζήτησε να γράψουμε μαζί ένα κομμάτι για να το ερμηνεύσει. Το κάναμε και είχε επιτυχία.. Με τα πολλά με έπεισε και μπήκαμε στο στούντιο. Ηχογραφήσαμε 3-4 κομμάτια τα οποία κάνανε πάταγο στο youtube και έπαιζαν και σε κλαμπς σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα γράφω στίχους για μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής» τόνισε στο Χάι.

-Τι θα έκανες αν σου έλεγε ο παππούς να μην ασχοληθείς με το τραγούδι αλλά με την ηθοποιία;

«Ο παππούς μου δεν θέλει να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ούτε με το τραγούδι. Θεωρεί πως είναι κλάδοι που δεν έχουν καμία προοπτική πλέον στην Ελλάδα. Έχει μια προσωπική εμπειρία αλλά και από τους συναδέλφους του για το πως ζουν σήμερα οι ηθοποιοί και ειδικότερα όσες παλιές δόξες έχουν απομείνει. Όμως όσον αφορά την αφεντιά μου, αν θελήσω να κάνω κάτι, δεν θα ακούσω κανέναν. Αν αυτό είναι καλό ή κακό δεν το ξέρω, αλλά πραγματικά, όταν αποφασίσω να κάνω κάτι εγώ θα κάνω το κεφαλιού μου.»

-Πως είναι να μεγαλώνεις με έναν άνθρωπο που έχει γίνει είδωλο μέσα από τις ταινίες του;

«Θεωρώ πως πιο τιμητικό είναι που μεγάλωνα με έναν άνθρωπο που αγαπήθηκε για το ήθος του και την προσφορά του, παρά για το γεγονός πως έγινε είδωλο μέσα από τις ταινίες του. Όσο να 'ναι μια υπερηφάνεια προκύπτει και από αυτό, αλλά δεν είναι το πρωτεύον.»

-Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να πουν ότι δεν είσαι καλός; Ότι δεν τον μοιάζεις; Αυτή η ταύτιση θα σε ενοχλούσε;

«Η αλήθεια είναι πως με βάραινε λίγο παραπάνω, ιδιαίτερα όταν ασχολιόμουν με κάτι που και εκείνος είχε ασχοληθεί, η ευθύνη του να το κάνω το ίδιο καλά ή και λίγο καλύτερα από εκείνον. Η ταύτιση δεν με ενοχλεί, αντιθέτως θα έλεγα με τιμά κα μου δίνει κίνητρα να εξελίσσομαι, αλλά να παραμένω σταθερός σε συγκεκριμένε αξίες που μου μεταλαμπάδευσε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved