Φλώρα Θεοδώρου: «Ο Χρήστος μου έλεγε ότι εγώ είμαι η γυναίκα της ζωής του»
Showbiz

Φλώρα Θεοδώρου: «Ο Χρήστος μου έλεγε ότι εγώ είμαι η γυναίκα της ζωής του»

«Φωτιές» άναψε η συνέντευξη που έδωσε η Φλώρα Θεοδώρου σχετικά με όσα αποκάλυψε για τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Δάντη.



Ούτε λίγο, ούτε πολύ η Φλώρα είπε ότι το περασμένο φθινόπωρο, όσο βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, την πήρε τηλέφωνο ο Χρήστος Δάντης και της ζήτησε να βρεθούν για να συζητήσουν κάποια πράγματα.

Η συνάντηση αυτή έγινε, αφού πρώτα ο γνωστός τραγουδιστής της έστειλε… άπειρα τρυφερά μηνύματα με τα οποία της ζητούσε να είναι και πάλι μαζί. Η συνάντηση αυτή σύμφωνα με τη Φλώρα Θεοδώρου δεν ήταν η μοναδική. Βρέθηκαν αρκετές φορές μέσα στο φθινόπωρο και υπήρξε προσπάθεια από την πλευρά του τραγουδιστή για επανασύνδεση.

«Ήθελα πάρα πολύ να τον δεχτώ πίσω», παραδέχεται στην Ελεονώρα Μελέτη η Φλώρα. «Πόνεσα πολύ που έγινε αυτό. Εγώ χώρισα τρεις φορές μέσα στο γάμο μου. Πόνεσα πάρα πολύ και με ξαναπήγε πίσω. Δεν με έπεισε όμως», εξομολογείται.

Την ίδια ώρα μάλιστα που ο Χρήστος Δάντης προσπαθούσε να τα ξαναβρεί μαζί της, είχε παράλληλα και σχέση με την τωρινή του σύντροφο, για χάρη της οποίας διέλυσε το γάμο του!!! Και αυτά που λέει μάλλον δεν θα της αρέσουν καθόλου.

«Μου είπε ότι ήταν λάθος που διέλυσε το γάμο μας για μια άλλη γυναίκα, ότι ήταν κάτι που δεν σκέφτηκε σωστά, ότι ήταν κάτι που νόμιζε ότι ήταν έτσι, αλλά τελικά δεν ήταν. Μου είπε ότι εγώ είμαι η γυναίκα της ζωής του και ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα», τονίζει η Φλώρα, προσθέτοντας φανερά πικραμένη ότι ευτυχώς που δεν είχαν κάνει παιδιά, κάτι που προσπαθούσαν πριν διαλυθεί οριστικά ο γάμος τους.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved