Έλληνας ηθοποιός περιγράφει: «Η μητέρα μου είχε καρκίνο κι εγώ ήμουν Αμερική»
Showbiz

Έλληνας ηθοποιός περιγράφει: «Η μητέρα μου είχε καρκίνο κι εγώ ήμουν Αμερική»

Έλληνας ηθοποιός περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την υγεία της μητέρα του και την δική του απουσία από το πλευρό της γιατί ήταν στην Αμερική. 

-Έχεις συμβιβαστεί;

«Ναι, καθημερινά. Η ζωή μας είναι συμβιβασμός και έχει μεγάλη δόση υπομονής, πρέπει να υπάρχει κατανόηση, γιατί ο συμβιβασμός είναι πολύ σημαντικό πράγμα, το μυαλό μου πετάει, ξεχειλίζει με τρέλα, με ιδέες, με καταστάσεις που θέλω να ζήσω, αλλά συμβιβάζομαι. Η πιο δύσκολη κατάσταση που έζησα ήταν όταν ήμουν μακριά, η μητέρα μου είχε καρκίνο και ήταν στην Ελλάδα κι εγώ δεν μπορούσα να φύγω γιατί περίμενα τα χαρτιά μου. Αυτές οι στιγμές, δυστυχώς ή ευτυχώς, σε ωριμάζουν, σου δίνουν συ­ναισθήματα τα οποία θα τα βγάλεις σε μία ταινία, ένα θεατρικό... Αυτά με οδηγούν, οι εμπειρίες, για ό,τι κάνω» τόνισε στο Λοιπόν ο Άνθιμος Ανανιάδης.

- Σε άλλαξε η ασθένεια της μητέρας σου;

«Ναι, με άλλαξε πολύ, τίποτα δεν είναι για πάντα, σημαντικές είναι οι στιγμές που ζούμε. Εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι ότι θα μείνουμε για πάντα, η απόλυτη επιτυχία ενός τραγουδιού, μιας παράστασης, μιας ταινίας, μένει στο χρόνο, αυτός είναι ο στόχος μου, ό,τι κάνω να έχει απόδοση και αξία στο χρόνο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved