Μουκίου- Τσακιτζιάν: Αποχώρησαν από τον πολυχώρο στο Γκάζι- Τι λέει η ανακοίνωση
Showbiz

Μουκίου- Τσακιτζιάν: Αποχώρησαν από τον πολυχώρο στο Γκάζι- Τι λέει η ανακοίνωση

Πριν αρκετό καιρό, μια παρέα από γνωστά πρόσωπα συναντήθηκε και όλοι μαζί αποφάσισαν να ανοίξουν το δικό τους χώρο ψυχαγωγίας στο Γκάζι. 

Έτσι, δημιούργησαν ένα χώρο καφέ μπαρ και ένα θέατρο. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Ηρώ Μουκίου και ο Κρικόρ Τσακιτζιάν. Λίγο πριν τις γιορτές, οι δυο τους αποφάσισαν ν’ αποχωρήσουν και ο Κρικόρ Τσακιτζιάν το ανακοίνωσε μέσα από το facebook γράφοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τους γνωστούς, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή στήριξαν το νέο μου εγχείρημα, στον πολυχώρο «Άρατε Πύλας» που ξεκινήσαμε να κάνουμε μια παρέα φίλων στο Γκάζι.

Επειδή όμως, ο βασικός στόχος αυτού του πολυχώρου που ήταν η κατασκευή και λειτουργία θεάτρου δεν υλοποιήθηκε, αναγκάστηκα εδώ και αρκετές μέρες να αποχωρήσω, όπως έκανε και η Ηρώ Μουκίου, η οποία ανεβάζει αυτές τις μέρες την παράστασή της «Μια στάση πριν» που ήταν προγραμματισμένη για το Άρατε Πύλας, στην Αθηναΐδα στο θέατρο της Ζωής Λάσκαρη.

Προβαίνω σε αυτή την ανακοίνωση επειδή λόγω των ημερών, πολλοί είναι εκείνοι που θα με αναζητήσουν μέσα στις γιορτές, στο χώρο που είχαν μάθει ότι βρίσκομαι, μάταια όμως.

Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές και για μια ακόμη φορά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο αυτό τον κόσμο που με στήριξε με κάθε τρόπο, σ’ αυτό μου το εγχείρημα. Κρικόρ Τσακιτζιάν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved