Κατερίνα Τοπάζη: «Η προσωπική ζωή για μένα δεν ήταν ποτέ το παν»
Showbiz

Κατερίνα Τοπάζη: «Η προσωπική ζωή για μένα δεν ήταν ποτέ το παν»

Τι αποκάλυψε η Κατερίνα Τοπάζη για την προσωπική της ζωή. 

Η προσωπική ζωή;

«Η προσωπική ζωή για μένα δεν ήταν ποτέ το παν. Δεν ανήκω σε αυτές τις γυναίκες που είναι εξαρτώμενες πλήρως, 100%, από την προσωπική τους ζωή. Είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος, γιατί στο μυαλό μας είναι η ελευθερία. Αν δεν έχεις ελευθερία στο μυαλό, δεν κάνεις τίποτα. Η προσωπική ζωή είναι σημαντική, αλλά δεν είναι όλη μου η ζωή αυτή. Οποιοσδήποτε πάει να με περιορίσει σε μονόδρομο, δεν τον αντέχω. Είναι κάτι που μου βγήκε μεγαλώνοντας και πλέον είναι στοιχείο της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μου, θα πρέπει ένας άνθρωπος να το αποδεχτεί, αλλά μπορεί και όχι»

Σου έχει συμβεί να σε περιορίσει κάποιος ή να προσπαθήσει να το κάνει;

«Φυσικά. Μερικές φορές, όταν υπάρχει μία σχέση, είτε είναι σοβαρή, γάμος ή μια απλή σχέση, γιατί οι τίτλοι δεν είναι πλέον για μένα σημαντικοί. Τη διαφορά σ' ένα γάμο την κάνουν τα παιδιά, αυτό θα πει οικογένεια. Ο γάμος γίνεται οικογένεια όταν υπάρχουν παιδιά. Όταν υπάρχει μόνο ένας γάμος, απλά επισημοποιείται μία σχέση. Όταν δεν ταιριάζουν οι απόψεις των δύο ανθρώπων και ο ένας θέλει αποκλειστικά να μείνει εκεί και ο άλλος πρέπει να κινείται πιο ελεύθερα, γιατί αυτή είναι η φύση της δουλειάς, συν ο χαρακτήρας, δεν μπορείς να συνυπάρχεις. Όταν η δουλειά είναι τέτοια, που κάνει πιο περίπλοκα τα πράγματα και δεν συμφωνείς, εκεί, δυστυχώς, ο καθένας παίρνει το δρόμο του, όπως ακριβώς έχει συμβεί και με μένα»

Πως ορίζεις τη συντροφικότητα;

«Να έχεις ένα δυνατό άνθρωπο δίπλα σου, δεν με ενδιαφέρουν τα μεγαλεία, τα χρήματα, ούτε οι δόξες. Να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, να αγαπάει αυτό που είσαι, όπως κι εσύ αυτό που είναι. Όταν δεν μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό, δεν υπάρχει συντροφικότητα. Η απόσταση στους ανθρώπους δεν είναι γεωγραφική, είναι στα μυαλά και στις καρδιές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved