Κατερίνα Τοπάζη: «Έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ»
Showbiz

Κατερίνα Τοπάζη: «Έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ»

Πώς είναι τα πράγματα για την Κατερίνα Τοπάζη στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο;

«Υπάρχουν αλλαγές από τον καιρό που έφυγα μέχρι τη στιγμή που γύρισα. Υπάρχουν σημαντικοί φίλοι που δεν αλλάζουν με τίποτα, κάποιοι άλλοι χάθηκαν, άλλαξαν πράγματα. Πέρασα μία περίοδο προσαρμογής, δεν κρύβω ότι έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ, γιατί υπάρχει άλλη νοοτροπία στην Αμερική. Έμαθα σε μία άλλη τάξη εκεί και γυρίζοντας ζορίστηκα, μου πήρε χρόνο η προσαρμογή. Αρχίζω να εντάσσομαι κανονικά και να λειτουργώ φυσιολογικά. Έχω κάνει μια μίξη των δύο κόσμων, κι αυτό δεν θα αλλάξει εύκολα. Κάποιες σχέσεις αναθερμάνθηκαν, γιατί είναι πολύ ισχυρές, και κάποιες άλλες χάθηκαν στο πέρασμα του χρόνου. Ο μικρός προσαρμόστηκε μια χαρά και προετοιμάζεται γι' αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή του, το οποίο μπορεί να τον ταξιδέψει ξανά πολύ μακριά» τόνισε στον Λοιπόν

-Ποια ήταν η αίσθηση σου όταν παρακολούθησες το γιο σου στη σκηνή με τον πατέρα του;

«Πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό, γιατί είναι μία μοναδική εμπειρία αυτή που ζει στη σκηνή με τον πατέρα του και είναι ορόσημο στη ζωή του, πρέπει να το θυμάται πάντα, όσο ψηλά κι αν φτάσει, αν φτάσει κάπου.

-Ονειρεύεσαι να συνεργαστείς με το γιο σου στην πίστα;

«Δεν έχουμε καμία σχέση, είναι εντελώς διαφορετικό το ρεπερτόριο του. Τώρα τον παρακαλάω να μου γράψει ένα τραγούδι και προσπαθεί να βρει τρόπο να το ελληνοποιήσει. Άμα τον καταφέρω να μου γράψει ένα τραγούδι, θα είναι τεράστια, τρελή η χαρά για μένα, δεν μπορώ να το περιγράψω. Πιστεύω ότι θα έρθει να μου το πει μόνος του όταν το κάνει και θα το κάνει όποτε το αισθανθεί, έτσι θα γίνει. Προς το παρόν γράφει για τον εαυτό του και καλά κάνει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved