Κι όμως έχει συλληφθεί δυο φορές στο παρελθόν για…
Showbiz

Κι όμως έχει συλληφθεί δυο φορές στο παρελθόν για…

Άτακτος αποδείχτηκε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο παρουσιαστής μιλώντας για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνον αποκάλυψε τους λόγους για τον οποίους στο παρελθόν συνελήφθη δυο φορές.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λυκόβρυση την εποχή που είχε τεράστιες αλάνες, τις οποίες... αξιοποιούσαμε παίζοντας ποδόσφαιρο. Ως παιδί και ιδιαίτερα ως έφηβος, ήμουν πολύ άτακτος και μηχανόβιος. Έτρεχα, έκανα σούζες και κόντρες, πράγματα που αργότερα μετάνιωσα και παράτησα. Τότε μάλιστα με είχαν συλλάβει δυο φορές για τις «μαγκιές» που κακώς έκανα. Εξακολουθώ να οδηγώ μηχανή, αλλά σεβόμενος τον ΚΟΚ και προπαντός τον εαυτό μου», αποκαλύπτει στο Τηλέραμα και συνεχίζει μιλώντας για την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο.

«Λόγω της αγάπης για τη «στρογγυλή θεά», ασχολήθηκα και επαγγελματικά παίζοντας σε ομάδες της Β' κατηγορίας, ενώ εξαιτίας του ποδοσφαίρου πήρα υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης, όπου σπούδασα για έναν χρόνο υποκριτική και σκηνοθεσία. Επέστρεψα στην Ελλάδα για να διευθετήσω ένα θέμα με τη βίζα μου, αλλά μου έτυχαν τρεις πολύ καλές δουλειές, η μία μετά την άλλη, στον κινηματογράφο. Ύστερα όμως από δύο χρόνια παραμονής μου εδώ έχασα τις προσβάσεις μου και τις επαφές μου στην Αμερική, με αποτέλεσμα να μην ξαναπάω», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved