Το ξέσπασμα του Πρέκα για τον Λαζόπουλο και η μπηχτή για την… Βουγιουκλάκη
Showbiz

Το ξέσπασμα του Πρέκα για τον Λαζόπουλο και η μπηχτή για την… Βουγιουκλάκη

Ο Κώστας Πρέκας σε συνέντευξή του ξέσπασε κατά του Λάκη Λαζόπουλου ενώ πέταξε και την μπηχτή του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Τον λυπάμαι στην κατάσταση που βρίσκεται, με όλη την κοινωνία απέναντι του. Έκανε όμως πολιτική προπαγάνδα και αυτά πληρώνει σήμερα... Δεν έχω τίποτα μαζί του. Εκείνος δεν γνωρίζει τι είχε μαζί μου. Όμως δεν μπορεί να χτυπάς, κύριε Λαζόπουλε, έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις και δεν γνωρίζεις και την ιστορία του. Ίσως ήταν εκείνο το... φεγγάρι της σάτιρας που χτυπούσε εμένα και την Ντενίση. Εγώ, πάλι, δεν πιστεύω σε αυτού του είδους σάτιρα που κάνει ο Λαζόπουλος. Πιστεύω στην αντικειμενική σάτιρα και στην πολιτική σάτιρα. Εκεί ήταν άριστος. Όμως, ποτέ δεν μου απάντησε: "Τι σου έφταιγε η Ντενίση και ο Πρεκας και τους χτύπαγες με μανία;". Επειδή έχω τη θέση που έχω; Ναι, είμαι εθνικιστής, που σημαίνει πατριώτης. Αγαπώ την πατρίδα μου, το έθνος μου, τη θρησκεία μου. Ωστόσο δεν θα γίνω "γκρίζος λύκος" να επιτεθώ σε κάποιον, όπως έκαναν σε μένα μέσα στο ταξί». Και συνέχισε μιλώντας στην Freddo: «Με συναντάει κόσμος και μου λέει για τον Λάκη και για όσα έλεγε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Λέγεται ότι πάει καλή στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί. Του το εύχομαι. Όμως είμαι βέβαιος ότι πίκρανε πάρα πολύ κόσμο, που ήταν και τηλεθεατές του. Θα σας-πω κάτι συγκλονιστικό: τότε που με χλεύασε-σατίριζε ο Λαζόπουλος, κάθε- φορά που με έβλεπαν κοπελίτσες στον δρόμο, κρυφογελούσαν και προσπαθούσαν να καλύψουν το πρόσωπο τους με τα χέρακι τους. Ήταν λόγω της λεγόμενης "σάτιρας" που έβλεπαν το προηγούμενο βράδυ από τον Λαζόπουλο. Ο Λάκης για μένα είναι σπουδαίος συγγραφέας και πανέξυπνος πολιτικός αναλυτής. Αλλά ρε Λάκη, μη μου κάνεις πολιτική προπαγάνδα για μια κυβέρνηση η οποία κατέστρεψε την Ελλάδα. Αυτό το τίμημα της προπαγάνδας πληρώνει σήμερα».

Όσο για το αν θα τον καλούσε στην επίσημη πρεμιέρα του στο θέατρο απάντησε: «Δεν νομίζω πως θα το επιθυμούσε. Αλλά αν θέλει μπορεί να μου στείλει εκείνος. Έχω άλλωστε μια ηλικία. Εγώ δεν θα κάνω αυτό που έκανε η Αλίκη που τον κάλεσε σε γεύμα σπίτι της για να μην τη βρίζει. Δεν θα το κάνω ποτέ εγώ αυτό. Ελπίζω να έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε σε μένα. Μπορεί να κάνει σπουδαία πολιτική ανάλυση. Θα ήταν πολύ πιο σημαντικός στη Βουλή παρά στο θέατρο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved