Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Πιστεύω στον Άγιο Βασίλη»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Πιστεύω στον Άγιο Βασίλη»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πιστεύει στον Άγιο Βασίλη και το θαύμα των Χριστουγέννων. 

Πώς βιώνεις τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς;

«Οικογένεια, παιδιά, στολισμοί... Έχω στολίσει από μέσα Νοέμβρη, σε λίγο θα αρχίσω να στολίζω από το Σεπτέμβρη, για να το νιώσουμε καλύτερα... Όλα αυτά τα τραπέζια, τα φαγητά, τα μαγειρέματα, κάνουμε δραστηριότητες με τα παιδιά μου που δεν έχουν σχολείο και μετά στη δουλειά. Ταυτόχρονα με όλα αυτά είναι και μεγάλη η κούραση, γιατί εμείς στο θέατρο δουλεύουμε διπλές παραστάσεις».

Ακολουθείς κάποιο έθιμο;

«Κάθε χρόνο, σε όλη μου τη ζωή, ανήμερα Χριστουγέννων μαζευόμασταν στο σπίτι της γιαγιάς παλαιότερα, τώρα «έφυγε», της θείας τώρα, όλο το σόι, κι αυτό συμβαίνει τα 37 χρόνια που ζω. Ξεκινήσαμε μωράκια, παιδάκια και τώρα όλη η οικογένεια, ενώ όλη τη χρονιά δεν καταφέρνουμε να βρεθούμε, γιατί έχω και ξαδέλφια που μένουν στο εξωτερικό... Έχουμε διασκορπιστεί λίγο, έρχονται από το εξωτερικό και ενωνόμαστε όλοι, μαζευόμαστε στο σπίτι της θείαε. Προστίθενται μωρά, ξαδέλφια, μεγαλώνουμε, γερνάμε είναι φοβερό, συγκινητικό. Πιστεύω στον Άγιο Βασίλη, δεν θέλω να χάσω αυτή την παιδικότητα μου. Τα παιδιά μου με ρωτάνε: «Μαμά, υπάρχει άγιος Βασίλης;», τους λέω: «Ναι» και μου απαντούν: «Άσε μα$, βέρε μάνα, που υπάρχει άγιος Βασίλης» και βγαίνουν τα παιδιά να είναι πιο μεγάλα από μένα. Εγώ θα επιμένω ότι πρέπει να κρατάμε μέσα μα5 αυτή την παιδικότητα, αυτή την πίστη, ότι μπορούν να συμβούν και θαύματα και ότι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε στη ζωή μας τα πάντα, ό,τι θέλουμε».

Τι θαύμα θα ήθελες να κάνει ο άγιος Βασίλης το 2017;

«θα ήθελα να πληρώσει όλο το χρέος της χώρας μας και μετά να μη χρωστάμε τίποτα. Υγεία, ειρήνη και να «κουρέψει γουλί» το χρέος. Τα παιδιά μου μου γράφουν κάρτες, γράμματα, μου ζωγραφίζουν. Τα δώρα θα τα φέρει ο Άγιο Βασίλης. Γράφουνε τα γράμματα, τα βάζουν μέσα στην κάλτσα και περιμένουν...» είπε στο Λοιπόν η ηθοποιός

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved