Ναταλία Δραγούμη: «Έφτιαξα 107 µελοµακάρονα και δεν έφαγα ούτε ένα»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Έφτιαξα 107 µελοµακάρονα και δεν έφαγα ούτε ένα»

Η Ναταλία Δραγούμη, εκτός από σέξι γυναίκα και ταλαντούχος ηθοποιός, είναι και µια υπέροχη µαµά! Η ίδια, πριν από τρία χρόνια, µας έδειξε πώς έχει κάνει καθηµερινότητα τη µαγειρική µε την κόρη της, Κλειώ.

Λίγο πριν τη φετινή Πρωτοχρονιά και καθώς ετοίμαζαν το γιορτινό τραπέζι, οι δυο τους χαμογέλασαν στον φακό ετοιµάζοντας μοναδικά εδέσµατα... «Μαγειρεύοντας µε την κόρη µου για µικρούς και µεγάλους» (όπως είναι και ο τίτλος του βιβλίου που εκδόθηκε το 2013 από τις εκδόσεις Μίνωας) και πρωτοχρονιάτικα!
«Η κουζίνα, εκτός από σηµείο συνάντησης της οικογένειας, είναι και χώρος επικοινωνίας. Με την κόρη µου, την Κλειώ, µας αρέσει να συναντιόµαστε εκεί που µαγειρεύουµε, να αυτοσχεδιάζουµε, να µιλάµε, να τσακωνόµαστε, να γελάµε...», δήλωνε τότε, ενώ σήµερα το συνιστά ανεπιφύλακτα: «Το βιβλίο αυτό είναι ένα ωραίο δώρο για τις γιορτές». Λόγω των επαγγελµατικών της υποχρεώσεων, τις φετινές γιορτές η Ναταλία δεν θα µαγειρέψει πολύ: «Φέτος είναι η πρώτη φορά από τότε που απέκτησα παιδιά που έκανα πρόβες τα Χριστούγεννα. Για τον ίδιο λόγο, την παραµονή της Πρωτοχρονιάς τη γιορτάσαμε κάπου έξω, πιο επίσηµα. Αλλά θα κάνω άλλα πράγµατα τις επόµενες ηµέρες. Θα κόψουµε την πίτα στο σπίτι µας και θα φάµε όλοι µαζί. Στα παιδιά µας αρέσει να έρχεται κόσµος στο σπίτι πιο πολύ από το να πάµε σε ένα ωραίο εστιατόριο», λέει στη real. Ωστόσο, εκείνο που υποσχέθηκε στον γιο και την κόρη της είναι ότι του χρόνου θα γιορτάσουν στο σπίτι τους: «Του χρόνου τούς υποσχέθηκα ότι θα γιορτάσουµε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Γενικά, τους αρέσουν οι ετοιµασίες όταν περιµένουµε κόσµο στο σπίτι. Τους αρέσει να στολίζουν το σπίτι, να στρώνουµε το τραπέζι, όλα αυτά...».
Η fit Ναταλία αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά µε τη µαγειρική, αφού απέκτησε τα παιδιά της: «Με τη µαγειρική ασχολήθηκα από τότε που έγινα µαµά. Σιγά-σιγά έµαθα. Περνάω φάσεις που µαγειρεύω και φάσεις που δεν µαγειρεύω. Τον τελευταίο χρόνο δεν µαγειρεύω. Στο καθηµερινό µαγείρεµα προτιµώ τα πιο υγιεινά γεύµατα, αλλά όταν έχω κόσµο, θέλω να είναι πάνω από όλα νόστιµα». Νόστιµες συνταγές η µαµά Ναταλία έχει µάθει πολλές, εκείνες όµως που ξεχωρίζει είναι λίγες: «Αγαπηµένη µου συνταγή είναι σίγουρα η τάρτα ντοµάτας, τα µπισκοτάκια µε ταχίνι. Τα Χριστούγεννα φτιάχνω πάντα µελοµακάρονα και κουραµπιέδες. Τόλµησα φέτος να ρωτήσω µήπως να µην τους φτιάξω και επαναστάτησαν. Οπότε έφτιαξα 107 µελοµακάρονα και, χωρίς να φάω ούτε ένα, τελείωσαν πριν από τα Χριστούγεννα και τώρα πρέπει να ξαναφτιάξω».
Στα επαγγελµατικά της, πρωταγωνιστεί στο έργο παιδικής γερµανικής λογοτεχνίας του Κέσνερ «Ο Εµίλ και οι ντετέκτιβ» στο Ιδρυµα Μείζονος Ελληνισµού, στο θέατρο «Ελληνικός Κόσµος», µέχρι το τέλος της σεζόν. Το έργο, που είναι αστυνοµική παιδική περιπέτεια και διαδραστικό, παίζεται κάθε Σάββατο µεσηµέρι και την Κυριακή πρωί και µεσηµέρι και σηµειώνει µεγάλη επιτυχία. Τη διασκευή έχει κάνει η Μιµή Ντενίση, ενώ ο Αντώνης Λουδάρος υποδύεται τον κακό.
Στις 16 Ιανουαρίου έχει πρεµιέρα στο θέατρο «Λαµπέτη», όπου ανεβαίνει το έργο «Τα 39 σκαλοπάτια», που είναι παρωδία της ταινίας του Χίτσκοκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved