Δημήτρης Μπάσης: «Η κατάσταση είναι πιο δύσκολη ειδικά για νέους τραγουδιστές»
Showbiz

Δημήτρης Μπάσης: «Η κατάσταση είναι πιο δύσκολη ειδικά για νέους τραγουδιστές»

Πολλοί λένε ότι το τραγούδι «Ψίθυροι καρδιάς» ήταν το τραγούδι-σταθμός στην καριέρα του. Συμφωνεί ο Δημήτρης Μπάσης;

«Φυσικά και συμφωνώ, γιατί το τραγούδι «Ψίθυροι καρδιάς» σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία ξεπερνώντας σε πωλήσεις τους 150.000 δίσκους και έγινα ευρέως γνωστός. Είμαι ευγνώμων στον Χρήστο Νικολόπουλο γιατί πίστεψε περισσότερο από κάθε άλλον σε εμένα, βοηθώντας με εκείνη την περίοδο με τα τραγούδια του να φτάσω στην κορυφή! Και με αυτόν τον τρόπο κι επειδή λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός νομίζω έκανα μια πολύ καλή και δυνατή αρχή», λέει στο Καρφί.

Φαίνεται ότι τα πράγματα στο χώρο του τραγουδιού έχουν αλλάξει προς το χειρότερο. Πώς βλέπει την κατάσταση; Υπάρχει διέξοδος;

«Αυτό που έχει αλλάξει στο χώρο του τραγουδιού είναι ότι πλέον δεν υπάρχει η δισκογραφία με την έννοια που την ξέραμε παλαιότερα. Η κατάσταση είναι πιο δύσκολη ειδικά για νέους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι ο καθένας θα πρέπει να κάνει αυτό που μπορεί και ξέρει καλύτερα και η διέξοδος θα βρεθεί αν το πιστεύει πραγματικά», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved