Demy: «Έχω την πολυτέλεια να επιλέγω λίγο πιο αυστηρά το ρεπερτόριό μου»
Showbiz

Demy: «Έχω την πολυτέλεια να επιλέγω λίγο πιο αυστηρά το ρεπερτόριό μου»

Την έχει απασχολήσει ποτέ το γεγονός ότι στην Ελλάδα ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης έχει πιθανότητα να κάνει πραγματικά μεγάλη καριέρα μόνο με λαϊκό ρεπερτόριο και στις μεγάλες λαϊκές πίστες;

«Παραδέχομαι ότι στην Ελλάδα κανείς δεν μπορεί να κάνει πραγματικά μεγάλη καριέρα με κάποιο άλλο είδος πέρα από το λαϊκό τραγούδι. Ωστόσο, δεν θα έκανα κάποια τεράστια μεταστροφή επειδή τα λεφτά είναι εκεί», υπογραμμίζει.

«Ενα επάγγελμα βεβαίως εξ ορισμού είναι βιοποριστικό, αλλά στην παρούσα φάση έχω την πολυτέλεια να επιλέγω λίγο πιο αυστηρά το ρεπερτόριό μου - με βάση τι με εκφράζει και μόνο. Εννοώ ότι είμαι ακόμα ανύπαντρη, δεν έχω παιδιά να μεγαλώσω ούτε άλλες υποχρεώσεις και ξέρω ότι θα έχω την οικονομική στήριξη των γονιών μου αν κάτι δεν πάει καλά», λέει η Demy στο Πρώτο θέμα και συνεχίζει:

«Τουλάχιστον, ακόμα. Ετσι επιλέγω με κριτήριο το τι μου αρέσει. Γι’ αυτό κάνω και μιούζικαλ. Το θέατρο συγκριτικά με το πρόγραμμα σε μαγαζί έχει πολύ λιγότερα χρήματα. Μπορεί οι παραγωγές να είναι μεγάλες, αλλά σε μια εβδομάδα οι απολαβές μπορεί να είναι όσο δύο βράδια πρόγραμμα σε νυχτερινό κέντρο. Και απαιτούν και πολλαπλάσια δουλειά στις πρόβες. Πρέπει να το αγαπάς πολύ για να το κάνεις αυτό», απαντά με ειλικρίνεια και συνεχίζει:

«Θα ήθελα πάρα πολύ όχι μόνο να επεκτείνω τις σπουδές μου πάνω στη μουσική στο εξωτερικό, αλλά και να ζήσω για μερικά χρόνια έξω. Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Και όταν ήμουν μικρότερη έλεγα ότι θα πήγαινα για μεταπτυχιακό στη Νομική κάπου έξω. Μετά, όμως, με τον ρυθμό που πήραν τα πράγματα και τη δουλειά, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Αν κάποια στιγμή δεν είχα μια πρόταση που να με τρελαίνει, θα έφευγα για μια σεζόν, θα το έκανα, θα πήγαινα να κάνω ένα σεμινάριο πάνω στο μιούζικαλ, το οποίο λατρεύω ως είδος. Μάλλον το Λονδίνο θα επέλεγα. Ομως φέτος δεν μπορούσα να πω όχι στο “Mamma Mia!”, ούτε στον Γιώργο Σαμπάνη. Ηταν δύο πράγματα που ήθελα πολύ να κάνω», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved