Γιώργος Αρμένης: «Η γυναίκα μου μετά από 40 χρόνια γάμου, έφυγε για το Πήλιο»
Showbiz

Γιώργος Αρμένης: «Η γυναίκα μου μετά από 40 χρόνια γάμου, έφυγε για το Πήλιο»

Για τη γυναίκα του αλλά και για το γιο του, ο οποίος σπουδάζει σκηνοθεσία στο Παρίσι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Αρμένης

Η οικογένειά σας είναι κάπως... μοντέρνα!
«Ο γιος μου, ο Κωνσταντίνος Κάρολος, είναι 27 ετών και σπουδάζει στο εξωτερικό, η γυναίκα μου, η Ελισάβετ, ζει σε ένα υπέροχο σπίτι που έχουμε στο Πήλιο και της αρέσει πολύ, μιλάμε 15 φορές την ημέρα στο τηλέφωνο, έχει εκεί τα σκυλιά της, είναι ευτυχισμένη γιατί έχει απομακρυνθεί από όλη αυτή την τρέλα. Εφυγε ύστερα από ώριμη σκέψη. Είμαστε περίπου 40 χρόνια παντρεμένοι»

Ο γιος σας πού σπουδάζει;
«Τελείωσε το Πάντειο Πανεπιστήμιο και σπουδάζει σκηνοθεσία στο Παρίσι. Κάνει και θέατρο γιατί του αρέσει, μαθαίνει γλώσσες»

Οταν πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με αυτό, τι του είπατε;
«Τι να του πω; Αφού εδώ μεγάλωσε! Επρεπε να το περιμένω. Το θέμα ήταν να μην τον είχα βάλει στο θέατρο. Αλλά όταν μεγαλώνοντας έπαιζε εδώ... Βέβαια, η ερώτηση είναι τι θα κάνει μετά, γιατί φοβάμαι πως εδώ θα αργήσουμε να έχουμε ξανά βοήθεια από το υπουργείο, τα μικρά θέατρα εννοώ, όχι τα μεγάλα και τα εμπορικά. Η αγορά είναι μικρή, στενόχωρη, υπάρχουν κάστες στο θέατρο. Θέλει πάση θυσία να μείνει έξω, τον έχω κάνει βέβαια Ελληνα, να αγαπάει τα έθιμα, τα ήθη, τη θάλασσα, όλα, αλλά μου λέει «μπαμπά, θέλω να μείνω έξω». Και του είπα να μείνει...», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved