Φωτεινή Ντεμίρη: «Δεν πήγαμε ποτέ σε δικηγόρο για διαζύγιο αλλά φτάσαμε στα άκρα ως ζευγάρι»
Showbiz

Φωτεινή Ντεμίρη: «Δεν πήγαμε ποτέ σε δικηγόρο για διαζύγιο αλλά φτάσαμε στα άκρα ως ζευγάρι»

Για τη σχέση και το γάμο της με τον επίσης ηθοποιό, Χάρη Γρηγορόπουλο, τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν ως ζευγάρι όταν έφτασαν στα άκρα αλλά και για την απιστία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Φωτεινή Ντεμίρη.

Ο γάμος σου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μετά από 22 χρόνια.
«Είμαι παντρεμένη 22 χρόνια, το 1996 έκανα το πρώτο μου παιδί και το 1998 το δεύτερο. Μα3 έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση με το σύζυγο μου, Χάρη Γρηγορόπουλο, το ότι τώρα μάθανε ότι είμαστε παντρεμένοι»

Ως ζευγάρι, φτάσατε κάποια στιγμή στα άκρα για κάποιο λόγο;
«Βεβαίως φτάσαμε, ναι, κάποιες φορές φτάσαμε πολύ στα άκρα, δηλαδή με το στυλό μπροστά από το διαζύγιο, που λέει ο λόγος. Δεν πήγαμε ποτέ σε δικηγόρο για διαζύγιο, τρόπος του λέγειν, αλλά φτάσαμε στα άκρα ως ζευγάρι»

Η συμβίωση με έναν ηθοποιό πώς είναι;
«Είναι ευχάριστη γιατί εγώ και ο Χάρης αγαπάμε αυτή τη δουλειά, τη λατρεύουμε, είναι η ζωή μας, μας ενώνει πάρα πολύ το να είμαστε μέσα στην τέχνη, να μιλάμε για την τέχνη μας, το να ασχολούμαστε, μας ευχαριστεί»

Τι σας... επανέφερε στην οικογενειακή τάξη;
«Η αγάπη. Όσο κι αν φτάναμε στο τέρμα ή είχε ο ένας για τον άλλο «ράμματα για τη γούνα του» και αγανακτούσαμε, αυτό που μας έφερνε πάλι κοντά, που δεν το σταματήσαμε ποτέ, ήταν το ότι δεν μπορούσαμε να ζήσουμε ο ένας χωρίς τον άλλο, αγαπιόμασταν και θέλαμε να είμαστε μαζί, είχαμε ακόμα να μάθουμε πράγματα ο ένας από τον άλλο»

Προφανώς δεν υπήρχε συμμετοχή τρίτου προσώπου και τα πράγματα εξομαλύνονταν άμεσα;
«Όχι, δεν υπήρχε ποτέ κάτι τέτοιο, δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Πιστεύω όμως ότι ανάμεσα σ' ένα ζευγάρι, αν κάποιος από τους δύο κάνει κάποιο «παραστράτημα», δεν πρέπει οπωσδήποτε να είναι ο λόγος για να χωρίσει»

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσες να συγχωρέσεις την απιστία;
«Δεν ξέρω αν μπορώ να τη συγχωρέσω, αλλά βλέποντάς το σαν τρίτη, νομίζω ότι πρέπει να το ξανασκεφτεί κάποιος πιο ψύχραιμα, πριν χωρίσει για «παραστράτημα» μίας νύχτας. Αν δύο άνθρωποι αγαπιούνται, η αγάπη είναι πέρα από οτιδήποτε», εξομολογείται η ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved