Μάρω Κοντού: «Δεν μπορώ να ελέγξω τη λογική μου»
Showbiz

Μάρω Κοντού: «Δεν μπορώ να ελέγξω τη λογική μου»

Η Μάρω Κοντού σε συνέντευξή της μίλησε για το χιούμορ και πώς αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις, με το συναίσθημα ή με τη λογική.

Τι αντιμετωπίζετε πια με χιούμορ;

Το χιούμορ αντιμετωπίζω με... χιούμορ. Βέβαια, η εποχή μας δεν έχει πολύ χιούμορ, γι’ αυτό τις ώρες που είμαι πάνω στη σκηνή επιβάλλεται να ξεφύγω από τη σκληρή πραγματικότητα. Αυτό είναι μία ανάσα υγείας, να ξεφεύγει από τα καθημερινά, τα δύσκολα που περνάμε αυτή την εποχή ως χώρα, ως άνθρωποι, γενικά. Οι δυσκολίες ξεχνιούνται όλες επάνω στη σκηνή, οπότε με αυτή την ανάσα, κατεβαίνοντας από τη σκηνή, μπορείς να αντιμετωπίσει όλο αυτό το χάλι που υπάρχει σε αυτή τη χώρα. Η χώρα μας αυτή τη στιγμή είναι σε φρικτή κατάσταση, διαλυμένη, και δεν μιλάω πολιτικά, μιλάω ως Έλληνας πολίτης που θλίβομαι για την κατάντια μας. Ή χώρα μου βρίσκεται σε άσχημη στιγμή, σε δύσκολες καταστάσεις. Οι Έλληνες είναι δυστυχισμένοι και η μόνη τους χαρά είναι να πάνε σε μία ωραία παράσταση, όπως αποδείχθηκε, γιατί δουλεύουν όλα τα θέατρα.

Το συναίσθημα κατευθύνει συχνά τικ επιλογές σας;

Είμαι άνθρωπος που λειτουργώ με το συναίσθημα, προσπαθώ να συνδυάσω και τη λογική, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τα καταφέρνω. Πάντα λειτουργούσα με το ένστικτο και το συναίσθημα.

Ποιες ήταν οι στιγμές στη ζωή σας που σας έβγαλε «εκτός» το συναίσθημα;

Το συναίσθημα με έχει «πετάξει» πολλές φορές έξω στις προσωπικές σχέσεις και στις φιλικές... Αλλά αυτή είναι η ζωή, από αυτά μαθαίνουμε και ωριμάζουμε. Δεν μπορώ να ελέγξω τη λογική μου, θα έπρεπε να μιλήσει κάποιος τρίτος γι' αυτό. Πιστεύω και το εύχομαι να είμαι αρκετά λογική και προσγειωμένη, δεν είμαι σίγουρη αν συμβαίνει.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved