Στέλλα Μπεζαντάκου: «Ο άντρας μου στέκεται συνεχώς δίπλα μου και με στηρίζει αθόρυβα»
Showbiz

Στέλλα Μπεζαντάκου: «Ο άντρας μου στέκεται συνεχώς δίπλα μου και με στηρίζει αθόρυβα»

Μιλώντας για τον άντρα της, Χρήστο, το στόμα της γεμίζει από αγάπη, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που έχει παίξει στη ζωή της.

«Ο άντρας μου στέκεται συνεχώς δίπλα μου και με στηρίζει αθόρυβα στις αποφάσεις, που λαμβάνονται πάντα από κοινού. Αισθάνομαι τον Χρήστο, ειδικά μετά τον γάμο μας, προέκταση του εαυτού μου, κυριολεκτικά ένα», λέει η Στέλλα Μπεζαντάκου στην εφημερίδα Freddo.

Η σχέση τους άλλωστε, πέρασε από μεγάλες δυσκολίες, από πρακτικά θέματα, όπως τα οικονομικά, όσο και από άλλα, που προκλήθηκαν από τη συμπεριφορά της πρώτης γυναίκας του.

«Ο σύζυγος μου έχει κάνει άλλους δύο γάμους, από τους οποίους έχει αποκτήσει δύο αξιολάτρευτα παιδιά, έναν γιο και μια κόρη. Η αλήθεια είναι πως η πρώτη του γυναίκα μας δημιούργησε έντονα προβλήματα, γιατί ήταν και παραμένει παράλογα απαιτητική και φοβερά φορτική, παρά το γεγονός πως έχουν πάρει διαζύγιο εδώ και 15 χρόνια. Δημιουργούσε καταστάσεις που μόνο κωμικοτραγικές θα μπορούσες να τις χαρακτηρίσεις. Η γνώμη μου είναι πως δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα».

Όσον αφορά στη δεύτερη γυναίκα του, είναι μια αξιοπρεπέστατη κυρία, δικηγόρος, η οποία έχει προχωρήσει στη ζωή της, μιας που ξαναπαντρεύτηκε και έχει ακόμη ένα παιδί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved