Γιώργος Γερολυμάτος: «Τα εγγόνια μου είναι 2 χρόνια μεγαλύτερα από την κόρη μου»
Showbiz

Γιώργος Γερολυμάτος: «Τα εγγόνια μου είναι 2 χρόνια μεγαλύτερα από την κόρη μου»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος έχει δύο παιδιά και δύο εγγονάκια. Έχει κάνει αυτοκριτική ως πατέρας; 

«Έχω κάνει, ναι, μια χαρά, δεν έχω κανένα παράπονο με τον εαυτό μου, έχω δώσει πολλά στα παιδιά μου. Τώρα είμαι ιδανικός πατέρας, με το δεύτερο γάμο μου, είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, είμαστε αγαπημένοι. Έχω ζήσει αρκετά έντονα τη ζωή μου. Δεν έχω τύψεις ότι κάτι έχει λείψει στα παιδιά μου από μένα, ούτε μία στο εκατομμύριο, έχω κάνει καλή δουλειά. Ο γιος μου ήταν μεγάλος όταν αποφάσισα να πάρω το διαζύγιο με την πρώην γυναίκα μου και να ξαναπαντρευτώ» τόνισε στο Λοιπόν.

-Έχεις και δύο εγγονάκια;

«Τα εγγόνια μου είναι 2 χρόνια μεγαλύτερα από την κόρη μου. Το ένα είναι 11 χρονών, ο Γιώργος, και το άλλο είναι η Δέσποινα. Η κόρη μου η Ηλεάνα είναι 8,5. Κάνουν και τα τρία παρέα.»

- Τι σου λέει η κόρη σου για τα εγγόνια σου;

«Έχει πολλή πλάκα, να βλέπεις ότι κόρη μου είναι πιο μικρή, κι αυτά είναι ανίψια της, δεν είναι αστείο; Εκείνη με λέει «μπαμπά» κι εκείνα «παππού», και η Ηλεάνα πεθαίνει στα γέλια! Ο φόβος μου είναι, τα τελευταία χρόνια, μόνο για το μέλλον των παιδιών μας, σε μια χώρα που δεν πρόκειται να συνέλθει ούτε σε 20 χρόνια. Τα πράγματα είναι ισοπεδωτικά, έρχεται Αρμαγεδδών, θα γίνουν άσχημα πράγματα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved